Mert H
1.635 değerlendirmeler
14 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Film içerisinde üç farklı karakterin birbiri ile nasıl bir araya geldiğini ve bu bağların bir şekilde nasıl koptuğunu net bir şekilde gözler önüne seren bir kurgu var. Filmin süresi çok uzun olmasına rağmen hiç sıkılmadan izledim. Yönetmen, ucunu açık bıraktığı noktalarla izleyici filmin ismindeki gibi şüpheye düşürerek düşündürmeye itiyor. Başrolün muhteşem bir performans sergilediğini, karakterin soğukluğuna rağmen film içerisinde izleyici ile bütünleştiğini görmek harikaydı. Nuri Bilge Ceylan filmleri gibi işleyen ancak daha iyi olduğunu düşündüğüm bir filmdir kendileri.
İnce ince verilen mesajların dışında Ana karakterin sevdiği kıza ne oldu sorusunun cevabını seyircilere bırakmış bir film. Beni güldüren bir sahne ise; Abd başkanı tramp konuşurken karakterin ayakta işemesi açık olmasa da bir mesajdı. Aslında muğlak bir film, gerçek mi değil mi, yaşadıkları yoksa karakterin kendi kuruntularından ibaret mi gibi soruların sorulduğu ama çocuğununda cevapsız bırakıldığı. Durağan ama sıkılmadan izleyeceğiniz enteresan ama güzel bir film olmuş Güney kore adına sevindirici.