The Open House
1,7

Hasan Yeksan
Hasan Yeksan

11 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Film cidden çok kötü. Hiç bir şey gösterilmeyen, hiç bir şey anlatılmayan, en ufak mantığı olmayan bomboş bir film. Korku/Şiddet kategorisindeki bir filmin ilk bir saat yirmi dakikasındaki tek korku sahnesi sıcak suyun kesilmesi. Oyuncular iyi ancak IMDB puanı cidden gereksiz yüksek olmuş.
Sibel Saygın
Sibel Saygın

10 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Gerildim mi evet ancak sonuçsuz bir film. Tercihimi başka filmden yana kullanmak isterdim. Sizde öyle yapın. İzlemeyin ya da izleyin, bir olumsuz yorum daha eklensin siteye.
Hacer Özel
Hacer Özel

21 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Berbat bir film hayatımda izlediğim en saçma sapan şey ve ben ilk defa bir filme yorum yapıyorum o kadar sinirlendim
Hanife Öztürk
Hanife Öztürk

19 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Inanamiyirum sana netflixs birde o kadar güzel filmlerin var türkçe dublaj yapmamışsınız gitmiş birde bu berbat filme dublaj yapmışsınız. Kim o katıl derdi ne. Gitti zamanın gitti netfilixse verdiğim paralar gitti .
Ozge D
Ozge D

4 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Igrenc otesi bir film. Filmin sonuna kadar neden ortada bir(den fazla) cinayet var diye aciklanacak diye bekledim. 1.30 saatim araya gitti igrenc otesi bir film. Sakin izlemeyin. Ben de bundan sonra film izlemeden once yorumlari okuyacagim. Cok pismanim cokkk. Netflixden beklenmeyecek bir rezillikk.
taylan k
taylan k

25 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Sonunda ucu açık kalan bir film gerilim var fakat sonuca bağlanmadan filmin sonlanması küfürü hakkediyor vasat bir film
execaeonflux
execaeonflux

25 Eylül 2018 tarihinde eklendi
dünyanın en kötü filmi tebrikler netflix sirf film yapmak icin film yapmışsın 1.30 saatim boşa gitti sakın izlemeyin iğrenç