Çok çok güzel bir filmdi. Hikayesi ile oyunculuğu ile cekim kalitesi ile cok iyi bir filmdi..Timuçin Esen'i hiç beğenmezdim. Ama bu filmde devleşmiş.Cok basarılıydı
Harika bir Müslüm baba filmi olmuş. Gençliğinde Müslüm’ü dinleyen ve sevenler için bir başyapıt tadında haz alarak izlenecek bir film. Ama Müslüm’ün şarkılarını bile bilmeyenler için güzel bir drama olmuş. Yapanların emeğine sağlık. Bu arada Müslüm dinlemek kroluk sayılan günlerden bu günlere gelmek güzel. Filmde şarkılara eşlik etmek ayrı bi hava katıyor insana :)
Hayati boyunca arabesk dinlememis biri olarak bayildigim bir filmdi.timucun eseni ayakta alkislamak lazim.ne kadar da harika canlandirmus rolunu.bazi eksikler var evet ama herseyiyle iyi bir yapim
Bu film izlerken hissediyordum tuylerim doken diken oldu. Hayati gercekten cok ve dayanmasivcok zor bircl yasamdi. Etkidinden cikmak mumkun degil. Timucin esen gibi bir yildiz filmi tepeye cikardi. Herkes gitsin ne dedigimi anlayacaksiniz.
Arabesk sevmeyen ve dinlemeyen herkesi bile kendine hayran birakacak kadar iyi bir film.muslumun hayati diye degil de bir yasanmislik gozuyle bakildiginda hayran hayran izliyorsunuz.oyunculuk ise adeta nirvanada
Filmde yaşananlar bi çok insanın başından geçen olaylar. Bu tarz hayatlar dramlar çok var. Zaten özgün konu yoktur önemli olan yazarın onu işleyiş biçimidir. Film yüreğinize dokunacak kadar incelikte işlenmiş. Gözlerim doldu bazı sahnelerde. Ayrıca Timuçin de mükemmel oynamış ve söylemiş. Eksik yanları oyunculuk hatası elbette var ama devede kulak kalır.Bayıldım. Muhakkak izleyin.
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film olmuştu. Çok başarılıydı. Müslüm baba gerçekten çok zorlu dönemlerden geçmiş çok duygulandım. Filmin son dakikasına kadar gözlerim dolu dolu izledim.
Mutlaka sinemada izleyin. Film bitti kalkamadım yerimden o kadar etkileyiciydi ki. Gözüm hep saatteydi asla sıkıldığım için değil film bitecek korkusuyla, ne kadar daha bu büyülü filmi izleyebilirim diye. Hakkında keşfettiğim en önemli şey de hayatında bu kadar acı olup da hiçbir zaman bunu şöhret uğruna kullanmamış olması. Büyüklüğü adamlığı da burdan geliyormuş meğer. Şarkıların güzeldi ama sen de çok güzel adammışsın. Nurlar içinde yat Müslüm Baba..
Gerçekten çok iyi bir filmdi, film hakkındaki yorumlara baktığımda biraz ön yargılıydım. Tamamen duygu sömürüsü yapacaklar işte diyordum. Doğru film aşırı duygusal bir film ama izleyiciyi etkilemeyi beceriyor. Gerçekten izlerken üzülüyorsunuz. Bunun adı duygu sömürüsü ise doğru dürüst bir duygu sömürüsü yapmış adamlar helal olsun.