Müslüm
4,2

Samet T
Samet T

14 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Kusursuz! Herkesin izlemesi gereken bir film olmuş. Keşke menajerini Erkan Avcı yerine Erkan Kolçak Köstendil oynasaymış. Ama yinede Erkan Avcı'da rolün hakkını vermiş. Oyuncusundan, kamera arkasına kadar herkesin eline yüreğine sağlık.
Gokhan S
Gokhan S

29 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Müslüm baba tarihini sadece meyhanelerde geçtiğini anlatan film olmuş . Konserler daha fazla olmalıydı.
Oktay Can Uslu
Oktay Can Uslu

2 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Müslüm Gürsesi normalde çok dinleyen birisi değildim ama şarkılarını bilirdim herkes gibi flimini çok meraklı bekledim ve vizyona girdiğinde izledim ve çok etkilendim. Müslüm Gürsesi hiç böyle bilmezdim.. çok kaliteli anlatımlı bir flim olmuş gerçekten.
Dani Nigdelioglu
Dani Nigdelioglu

28 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film. Yapımcıları eline sağlık ! 5 kere de izlersem az... Kaliteli oyuncular ve muhteşem müzik. Bir film icin daha ne lazım
Ihsan K.
Ihsan K.

26 Ekim 2018 tarihinde eklendi
jiletler jiletixte. Gerçekten #Müslüm Gürsese yakışan bir film olmuş beklentilerimin üstündeydi  Emeği geçenlere teşekkürler 
fatih d.
fatih d.

5 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Müslüm babanın hayatı ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi. Bu tarz filmlerde çok sıkıldığım olur, ama film o kadar akıcı ki bittiğinde üzüldüğüm nadir filmlerden. İnsana birşeyler katan etkileyici ve başaralı bir film.
serhat f.
serhat f.

14 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi flimlerdrn olaylar o kadar ıyi yansıtılmış ki flime bakıp bu kadar zorluk ve bu nokta dememek elde değil...flimi herkese tavsiye ederim
spoiler:
Powerbluee
Powerbluee

29 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Az önce filmden çıktım bitmez dediğim film az geldi yapan her uğraşa teşekkür ederim tek eksiği kendi sesiyle bir sahnenin olmaması belkide ağır kaçardı sınırları zorlamamak adına koymamışlar :;)
Osman
Osman

26 Aralık 2018 tarihinde eklendi
HARİKA film tek kelimeyle çok beğendim duygu yüklü birfilm oyunculuk ve müzikler hepsi çok iyi 10/10 film olmuş keşke film müslüm baba yaşarken çekilseydi mekanı cennet olsun
Burcu Y.
Burcu Y.

30 Ekim 2018 tarihinde eklendi
kusursuz.muhteşem bir baş yapıt olmuş.tüm ekibin yüreğine sağlık.ayakta alkışladık..mekanı cennet olsun
Oktay V.
Oktay V.

1 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Film harika inanılmaz film için ekibe teşekkür ederim ellerinize sağlık spoiler: kaza yaptığı sahne
başlı başına güzeldi herşey
Erman Karahan
Erman Karahan

13 Kasım 2018 tarihinde eklendi
herkesin izlemesi gereken bir film. oyunculuklar müthiş. timuçin esen in rolüne bu kadar iyi çalışması ve bunu benimsemesi harika. bütün şarkıları da kendisinin söylemesi ekstra güzellik katmış
Ernr Öztrk
Ernr Öztrk

16 Kasım 2018 tarihinde eklendi
BİR KAÇ HAFTA ETKİSİNDEN ÇIKAMAYACAĞIMI DÜŞÜNDÜĞÜM KUSURSUZ BİR YAPIM OLMUŞ. İZLERKEN ÇOK ETİKENDİGİM VE DUYGULANDIĞIM BİR YAPIM OLDU..KENDİMİ BİR ANDA AĞLARKEN BULDUM VE FİLM BİTTİĞİNDE SİNİRLERİM BOZUK BİR ŞEKİLDE ÇIKTIM. BELKİ DE MÜSLÜM BABAYI ÇOK SEVMİŞ OLMAMDAN DOLAYI BÖYLE ETKİ YARATTI BENDE.FİLMDEN SONRA DİNLEDİĞİM ŞARKILARI DAHA ANLAMLI VE DÜŞÜNDÜRÜCÜ GELMEYE BAŞLADI.BİR MÜSLÜM BABA KOLAY OLUNMUYOR. BİR MÜSLÜM BABA DAHA GELEMEYECEK BU ÜLKEYE.MEKANI CENNET OLSUN..
cagatayhan b.
cagatayhan b.

14 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Ne zamandır birilerinin sinema adına iyi birşeyler yapmasını bekliyordum. Ön yargılı idim ilk aklıma gelen arabesk sanatçısı ağabeyimizin her gün gündüz kuşağında kadın programlarında yayınlanan hayat hikayelerinden birini göreceğim olmuştu,bu film bana önce Müslüm Gürses'i çoğumuzun tanımadığını öğretti, sonrasında da bir hikayenin bu kadar iyi anlatılabileceğini gördüm. Timuçin Esen muhteşem bir oyunculuk çıkarmış, hadi yeni bir filmde rol alayım olayı kadar basit değil, belli ki çok emek harcamış, izlerken sanki karşımda gerçekten Müslüm Gürses varmış hissine kapıldım, şarkılar da harikaydı tadında bırakılmış, umarım bu tür yapıtların devamını da görürüz.
river weiss
river weiss

3 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Sinema televizyon 3 sınıf öğrencisinin başarısız dönem bitirme projesi gibi bir yapım malesef. Üstelik 21.000₺ bütçeyle.

Bu hikaye belgesel tarzında anlatılmalıydı. Gerçek sesi, ses kayıtları, fotoğrafları görürken arkada aktorler playback yapmaliydi. Yaşadığı hayatı canlandırmalarla izlemeliydik.

Ana karakter olan Müslüm'ü canlandıran aktörler Müslüm Baba'nın ayakkabısını giyememişler. Onun yaşadıklarını hissedemedikleri için bize de hissettiremiyorlar. Başarısız oyuncu seçimi. Berbat bir casting.

Filmin büyük bir bölümünü şarkılar oluşturuyor. Şarkılar ses sanatçıları tarafından seslendirilmemiş. Rol dahi yapamayan aktörlerin kendi sesleri kullanılmış. Yani biz Müslüm Baba'nın şarkılarının remixlerini dinliyoruz. Hem de alakasız aktörler tarafından seslendirilen versiyonu.

Insanların dinlerken kendilerini doğradıkları ağır bir hayat yaşamış olan eşsiz bir ses üzerine film yapıyorsun. Müslüm Baba'nın seslendirdiği şarkılara playback yapar aktorler kullanir, yaşadığı hayatı canlandırma şeklinde verirsin ve bir belgesel tarzında konuyu işlersin. Gerçek fotoğraflar, gerçek sesi, ses kayıtları üzerine aktörler arkada onun gibi hareket ederler Anlatılacak bu kadar güzel bir kaynak var zaten. 21.000 lıran var zaten. İyi bir yapım yapmak yerine deneme yapmış, olmamış. 7,2 değil 3,2 olmalıydı puanı.

Çöp malesef. Hayatınızin 2 saat 16 dakikasını boşa harcamak niyetindeyseniz tavsiye etmiyorum zira onu dahi basaramiyor.