Müslüm
4,2

Sinan A
Sinan A

5 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Film mükemmel oyunculuklar mükemmel. Defalarca seyretsem bıkmam dediğim filmlerden birtanesi. Mekanın cennet olsun baba
fatma t
fatma t

15 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Son zamanlarda ciğerimi söküp atan tek film diyebilirim. Kusursuz oyunculuk en önemlisi buydu. Benim gibi sulu göz olanlar izlemeden önce peçete stoklayın.
Bilal R
Bilal R

17 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Gerçekten beklediğimin üzerinde bir yapım olmuş. Bu da muhtemelen Müslüm Baba'nın hayatını bilmediğimizdendir. Filmi izlerken bir an Ahmet'in ölümünü atladılar mı yoksa diye salonda bir uğultu oluştu. Sonra yönetmenin ince bir anlayışla sahneyi ertelediğini anlayınca keyfimiz yerine geldi. Gülhane konseri sahnesi harikaydı Harbiye konseri de öyle. Oyunculara ve tüm teknik ekibe teşekkürler. 5 yıldız vermedim çünkü her zaman daha iyisi yapılabilir.
Mahir B
Mahir B

24 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Babayı özledik hatırladık,gülhaneye gittik geldik.Güzel olmuş gözlerimiz dolu dolu izledik hemde 2 kere  Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.Müslüm babaya Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun yattığı yer nur ile dolsun 
Ayhan L
Ayhan L

6 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Müslüm Gürses bir efsanedir. Efsaneye yakışır bir film olmuş. Ayrıca hiçbir başarının kan ve gözyaşı olmadan elde edilmediğini gösteren arşivlik bir film.
Yagmur K
Yagmur K

21 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Mükemmel..
Oyunculuk mükemmel..
Timuçin esen adeta bir müslüm gürses olmuş..
Hayatı zaten herkesin en derinine dokunacak cinsten oyunculukta süper olunca müthiş bir filn çıkmış ortaya... tebrik ederim..
DeriNnn K
DeriNnn K

26 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Cok guzel bir filmdi gercekten zor bir hayat ve mukemmel bir adam ve arkasinda biraktigi binlerce sarki sevgi saygi seven sevilen birakti nur icinde yatsin emegi gecen herkesi tebrik ediyorum cok guzel bir is cikarmislar
Bahar K
Bahar K

26 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Gerçekten tek kelime iyi EFSANEYDİ. tüylerim diken diken izledim. Çok ağladım. Çok güzel bir iş çıkarmış yine can ulkay. Bayıldımmmm. Oyunculuklar muhteşemdi. Müslüm gürses in medyaya yansımamış o kadar zor bir hayatı varmış ki bunları asla tahmin edemezsiniz. İçim parçalandı gözümü kırpmadan izledim. Nur içinde yat müslüm baba. Kolay değil yaşadıkların. Sen gerçekten muhteşem bir adammışsın. Gidin izleyin arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum ayla dan sonra izlediğim en güzel filmdi. Kalite akıyor. Gittiğinize değecek eminim. İyi seyirler diliyorum.
melike a
melike a

26 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Çok etkileyici bir filmdi. Başından sonuna duygu yüklüydü. Müslüm gürsesin kendi sesinden şarkıları dinleseydik daha güzel olacaktı.
G Y
G Y

27 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi son sahnelerinde ayağa kalkıp alkışlamak istedim saygı duyulası adam herkese tavsiye ediyorum
belkis d
belkis d

29 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Aklimdan cikmayan ilk film. Harika oyuncular harika senaryo harika oyunculuk. Tek kelime ile muthisdi.
enescan y
enescan y

27 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Hayatımda izledigim en güzel filmdi diyebilirim. Yanınızda peçete götürmeyi unutmayin... Tek kelime ile harika
Emire Pinar T
Emire Pinar T

28 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Kaliteli bir filmdi. Tebrikler hem oyuncularına hem yapımcılarına. Timuçin Esen ayrı bir övgüyü hak ediyor ancak.
Glzyldrmmm58
Glzyldrmmm58

28 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Harika olmuş gerçekten oyunculuklar harika. Timuçin Esen sesi bir filme bu kadar yakışırdı. Bayıldım filme.
Ilknur T
Ilknur T

29 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşem. Gidilmesi gereken bir film. Oyuncuları da tebrik ederim adeta yaşattılar. Müslüm Gürsesi pek sevmezdim şimdi büyük hayranı oldum. Sen ne güzel adamsın Müslüm.