bunyamin29
29 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Müslüm Gürses hayranı değilim ama şarkılarını dinlemişliğim var ve sevdiğim şarkıları vardır.Filminin çekileceğini duyduğumda aslında bir merak uyandırdı.Fragmanlar yayınlanınca iyice meraklandım ve gittik.Öncelikle muhteşem bir film olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim.Hayatı gerçekten çile dolu imiş yapılan kötülüklere rağmen babasını affetmesi gerçekten saygı duyulmasını gösteriyor..Kazadan sonra hayatının geri kalanını koku duyusunu kaybetmesi ve kafasında plaka ile yaşamasıda Allah'ın takdiri..Müslüm Gürses sevmeyenler bile bu filme gittikten sonra iyiki gitmişim diyor.Timuçin Esen çok iyi oynamış hareketleri ses tonu bence güzeldi.Merak edenler varsa muhakkak gidin ama mendille gidiniz..Defalarca izlenebilir...
Az önce filmden çıktım bitmez dediğim film az geldi yapan her uğraşa teşekkür ederim tek eksiği kendi sesiyle bir sahnenin olmaması belkide ağır kaçardı sınırları zorlamamak adına koymamışlar :;)
Gercekten filme gitmeden once cok onyargi ve filmin ilkyarisinda cikacagimi dusunmusgum.izleyince geecekten ilk yarisinda bile insanin icinden yurek burkan bir dram ve kesinlikle onyargilarimdsn kurtuldum diyebilirim.izlemeye giden herkese iyi seyirler.
Timuçin Esen in oyunculuğuna hayran kalacağınız bir yapıt. Filmde herkesin aylarca çalışmış olabileceğini iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Herkesin izlemesi gereken olağanüstü bir filmdi.
Cok guzel bir filmdi gercekten zor bir hayat ve mukemmel bir adam ve arkasinda biraktigi binlerce sarki sevgi saygi seven sevilen birakti nur icinde yatsin emegi gecen herkesi tebrik ediyorum cok guzel bir is cikarmislar