ummus 2
1 değerlendirme
15 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Bayıldım mükemmel ah be Müslüm baba bende seninle yaşamış gibi oldum ... harika bir film oyuncuları da mükemmel tabiki Müslüm baba ayrı ama ellerinden gelenin en iyisini yapmışlar bence mükemmel olmuş filmi yapılacak tek sanatci.
Kusursuz! Herkesin izlemesi gereken bir film olmuş. Keşke menajerini Erkan Avcı yerine Erkan Kolçak Köstendil oynasaymış. Ama yinede Erkan Avcı'da rolün hakkını vermiş. Oyuncusundan, kamera arkasına kadar herkesin eline yüreğine sağlık.
Son zamanlarda izlediğim en iyi flimlerdrn olaylar o kadar ıyi yansıtılmış ki flime bakıp bu kadar zorluk ve bu nokta dememek elde değil...flimi herkese tavsiye ederim spoiler:
herkesin izlemesi gereken bir film. oyunculuklar müthiş. timuçin esen in rolüne bu kadar iyi çalışması ve bunu benimsemesi harika. bütün şarkıları da kendisinin söylemesi ekstra güzellik katmış
Harika bir filmdi. İlk defa bir filmde ağladım. Şarkıları sanki Müslüm Gürses'ten dinliyormuşuz gibiydi bütün oyuncular karakterleri yaşatmışlardı. Teşekkürler
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film olmuştu. Çok başarılıydı. Müslüm baba gerçekten çok zorlu dönemlerden geçmiş çok duygulandım. Filmin son dakikasına kadar gözlerim dolu dolu izledim.
Öncelikle Müslüm filmini ilk duyduğumda evet mutlaka gitmeliyim dedim ve iyiki de kaçırmadan gittim. dün izlememe rağmen bugün halen etkisinde klavyeden hayat hikayesini tekrar tekrar karıştırırken ve buraya yorum yazacak kadar kendimi kaptırmış bulunmaktayım... Filme gelince ilk orta sahnelerine doğru hıçkırıklarımı bastırma çabası beni zorlasa da, eksikleri olduğunu düşünüyorum. zamanlama kısa tutulmuş sadece acı ağırlık da işlenmiş halbuki Sn. Muhterem Nur Hanım'a az değinilmiş ki, kendisinin yaşam hikayesi de rahmetli Sn. Müslüm Gürsesin ki kadar belki ondan da daha ağır toplumumuzun kanayan yarası kadının yine yaşadığı o tranvmaya rağmen çok dolu bir aşk hikayesi daha ayrıntılı işlenmeliydi. bence benim şahsi fikrim... Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Erkan Can, Ayça Bingöl, Şahin ve Babayı oynayan oyuncumuz muhteşemdiniz. Ayakta Alkışlıyorum Sizi...
Harika harika bir insan bu kadarmı duru anlatılır keşke daha daha uzun olsaydı temuçin esen siz ne güzel bir oyuncusunuz sahnedekinin müslüm olduğuna inandırdınız bizi bay uslu siz uzun yıllar projeler yapın sabırsızca aşık veyseli bekliyorum.Emeği geçen herkese emeğinize sağlık sizler hayatımıza 2 saatliklik bir gökkuşağı gibi girdiniz tadı damağımızda çıktık
Açıkçası beklentimin çok çok üstünde müthiş bir film olmuş.. Yazanın özellikle de oyuncuların emeklerine sağlık.. Çok uzun zamandır bu denli anlamlı bir filme gitmemiştim.. Kesinlikle izleyin ve bir daha izleyin.. Harikulade..
Müslüm babanın hayatı ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi. Bu tarz filmlerde çok sıkıldığım olur, ama film o kadar akıcı ki bittiğinde üzüldüğüm nadir filmlerden. İnsana birşeyler katan etkileyici ve başaralı bir film.
Şahane oyunculuk!İnanılmaz duygu seli yaşattı bana.Gidin.. Bir eleştirmen duygusuyla değil,sadece filmin içine girerseniz,çıkmanız eminim pek de kolay olmayacak.