ayça t
1 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Filmden tek beklentim Müslüm Gürses'in nasıl Müslüm Baba olduğunu izlemekti.Çünkü adı üzerinde Müslüm Baba.Oysa filmde buna dair hiçbir şey yok.Babanın hayat hikayesini böyle gerçek kesit gibi izleyecek olsam belgeselden izlerdim.Filmden sonra hala şunu öğrenemedim :bu adama niye baba diyorlar?Ayrıca Muhterem Nur'u gerçekte ölesiye döverken filmde neden üstü kapalı geçilmiş onu da anlamadım.
Çok beklentiyle gitmek yaramadı bana 10 uzerinden 7 timucin esenin sahnedeki hareketleri abartılı.Erkan can oyunculuğunu konuşturmuş.izlenir ama bi eşkiya bir eğreti gelin değilspoiler:
oyuncuların performansına birşey diyemem fakat babanın sesi olmadan film olur mu? belki yeni nesil için birşey farketmez ama 40 yaş ve üstü dinleyiciler için kesinlikle babanın orjinal sesinden tüm eserler okunmalıydı. çünkü bizler babanın ses rengine okuma tarzına hastayız. zaten babayı baba yapan o insanı büyüleyen kendinden geçiren sesinin rengi ve yorumlama gücüdür. şimdide sinemada dinleyemediğim babayı pc'de dinliyorum
Oyuncular güzel oynamiş ama seçilen şarkilar Hic olmamiş hele muslum filminde kendi sesine yer verilmemesi nasil olur Anne sahnelerinde annem sarkisini Muhterem nur sahnelerinde bir kadin tanidim sarkisi Gecmisi dusundugunde seneler sarkisi veya haberimiz yok yada itirazim var sarkisini onun sesinden verse yeni hayranlari olurdu Müslum filminde müslum yok
Timuçin Esen ne kadar görünüş olarak benzesede, sahne esnasında şarkıları söylerken yaptığı fiziksel hareketler bence çok amatörceydi ve Müslüm Gürsesin ağırbaşlı ve ritme uyan hareketleriyle hiç alakası yoktu. Bu beni üzdü! Selamlar Filiz Goergen