Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?
2,1

kurt
kurt

8 Şubat 2018 tarihinde eklendi
çok iğrenç ve gereksiz arşf ve 216 yı geçmesinin sebep i veletler ve meraklı insanlar
yani iğrenç ssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Deniz K.
Deniz K.

8 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Aslında bu film türk sinemasının gelişimle nasıl ters orantıda ilerlediğini gösteriyor. burası gerçekten önemli bir başlangıç başarısızlığın yola çıkacağı nokta önümüzde iki seçeneğimiz vardı 1.si ağır eleştiriye maruz bırakarak bu emsalin tekrar yaşanmamasını sağlamak 2.side seyircinin beyin şalterlerini kapatarak sinema salonlarında bakılması söylenen perdeyi retinaya aktarması ve beyine iletmemesi. sanırım hangi seçenek işlemekte bunu görebiliyoruz...
Enes N
Enes N

7 Kasım 2018 tarihinde eklendi
kötü sözler sahibinindir kim ne derse desin boş konusmakdan baska birşey bilmezler. Enes batur başarılarını dilerim çok güzel ve duygusal bir film izlerken bile gözlerim kamaşdı takipdeyim ikinci filmi çıkarman için destek veriyoruz 10/10
ARMY
ARMY

10 Aralık 2018 tarihinde eklendi
DKAJSNDJKASNDJKANSDHJASBDHJASDBAJHSBDJHASBDJABSDJASBDJHASBDJKASBDJHAB DASHBD JHASB JHASBDHJBASJHDB JHASB DJHABS HJDBJASHBD JHASBDJ BASHJDB JHASBD JHASBD JHBASHDJ BASHJDB
Berra S
Berra S

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
bence gayet güzel bir film herkeze t

dsgpjisnriouwngvipırawdgb
Ayhan Y
Ayhan Y

7 Ocak 2019 tarihinde eklendi
cok asiri yapmacik olmus 5 para etmez. Bide bir cocugun telefonunu kiriyo sonra kendi planlamis gibi lanse edildigini dusunuyorum. Filim dedigim gibi cok yapmacik
Yunus Emre T
Yunus Emre T

9 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Keske hic bitmeseydi soyleyecek soz bence yok kusursuz demek bile yetersiz kalir cok svdm tvsye edrm
Cenk U
Cenk U

30 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi bidaha olmasını bekliyoruz umarım tekrar yaparsınız harikaydı film yarışmacılarda harikaydı bidakini bekliyorum enes batur
Büsra Nur Y
Büsra Nur Y

14 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Mütüşmel bir film olmuş çok güzel di çok beğendim spoiler:
Enes Batur filmin sonunda kız oluyo
Berze K
Berze K

14 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Bence çok güzel ve anlamlı film. Ben normalde Enes Baturu okadar sevmeyen ve izlemeyen birisi olarak, bu film beklentimden kat kat iyidi tavsiye ederim. Bu arada küfür yok yani aile ile izlenecek film
Sevcan S
Sevcan S

19 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Flash tv oyunculuğu film berbat 5 dk izleyemedim o derece spoiler:
spoiler:
Seval A
Seval A

9 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Enes batur çok iyi bir oyunculuk çıkarmış gerçekten hayaran kaldım tasviye ediyorum ve başarıların devamı ni diliyorum sevgilerimle
Enis S
Enis S

27 Eylül 2019 tarihinde eklendi
yaş kitlesi 3-7. sadece ve sadece nereden para koparsam kardır diye yapılan bir iş. emek yok. utanç verici.
Ibrahim Yigit K
Ibrahim Yigit K

11 Ekim 2019 tarihinde eklendi
açmyo
lşuudhcıdscjgducoısdhcjdcuıtdıucgdsgcucugşıdgaudfgfdfuycyuyd8ydjcdyc8dyuıcjdhcısu8ctssdysoıdjosuddc8atd,ğod*sıads
Kutay Ateş
Kutay Ateş

22 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Guzelmis fena degil bdjdjdjdjje hdhdjdjej hdjdhsjdhhd jdjdhshdh jdjdjejbdd hdhdhehe jdjdjje jwqisencoalwnehcjdw uxjwbrne