Berbattı 2. çıkmasına hiç gerek yok bok gibi film olmuş kitle zaten velet yorumlar hep abi çok abi abi güldüm ve geçtim ama bari yorumlarıda fake hesapla Randín atmasaydınız mk
Kötü . Kesinlikle çok sıkıcı . Komedi filmi diyorlar ama kesinlikle değil . Oyuncu performansları berbat öncelikle de Enes Batur un ve gereksiz saçma ve uzun
Efendim... bu bir film değil; bu Birleşmiş Türk Gençliğinin içsel çöküşüdür. Bir evladın, "anne ben memur olmak istemiyorum" çıkışıyla başlayan hikâyesi, eğitim sisteminin YouTube linkine tıklamayı başaramamış cehaletine karşı bir ayaklanmadır.
Filmde başrolde kendini oynayan Enes Batur, izleyiciye "ben gerçekten ben miyim?" sorusunu yöneltirken, Nietzsche'nin “üstinsanı” ile Vine kültürünün çarpışmasından doğmuş bir karakter gibi ekranı deler geçer. Annesi ile olan çatışma? Freud ekolünü rencide edecek kadar arı ve net. Baba figürü zaten “YouTuber” kelimesini duyunca ekran dışına kaçıyor — çok yerinde bir yönetmen kararı.
Sinematografi... Hah, evet. Kamera yer yer vlog, yer yer sabun köpüğü dram estetiğine kayıyor. Ama bu bir eksiklik değil. Tam tersine: postmodernliğin piksellerle örülmüş gövde gösterisi. Öpüşme sahnesi mi? Aşktır, ama Enes’in gözünden: bir içerik üretimiyle aşkın kutsalını buluşturur.
Çok güzel film ama enes olmasa hic güzel olmazdı bence bu filim her yere paylaşılmalı cüncü bu filim işten nasıl desem bu filim of neyse sadece enes olmasa kötü olurdu
çok güzel bir film Enes Batur ve arkadaşlarına başarılar dilerim keyif verici bir film hem duygusal hem komik herşey olan bir filmi izlemek eğlenceli beyazperde sitesinede başarılar
sinemaya hakaret küçük kardeşimin zoruyla izledim. rezalet bir film filmi sadece çocuklar izliyor, ve çocuklar içinde zararlı. bunu aklı yerinde olan hiçbir yetişkin izlemez, ne yetişkinlere ne de çocuklara hitap etmiyor. ıq seviyesi -60 ın altında olan bir insanın severek izleyeceği bir film, yukarısı değil. sakıancalı gördüğüm için çocuğu filmin yarısında salondan çıkarmak zorunda kaldım. bu arada izlerken ıq m düştü.