Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?
2,1

fatih E.
fatih E.

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Ben Enes baturu seven biri değilim hatta nefret ediyordum ama bu flime o kadar güzel olmuş ki şuandaki vizyondaki öbür flimlerden daha güzel kadrosu o kadar iyi ki şaşırdım lan kelimesi bile yok her yaşa hitap ediyor sadece araba sahnesi kötü oda küçük yaştakiler anlamaz
Burak g.
Burak g.

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Film senaryosu ve oyunculuğuyla kesinlikle berbattı.Zaten sinema salonunda zar zor izledim sağolsunlar.Emek var diye 1 yıldız veriyorum
sinema
1 ziyaretçi
1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel film baya sevdim kendisini yıllarca takip ettiğimiz için saten hal ve davranışlarını anlıyoruz ve bu tarzı hoşumuza gidiyor ENES!! BATUR!! CANDIR!!
Düşüncesiz A.
Düşüncesiz A.

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
abi çok güzel ya hiçbir kusur yok hele amcan nerde olduğunu 5 yerde buıldum bye assdfghjklşizxcvbnmöç
TOM OYUNDA
TOM OYUNDA

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Film i begenmedim emek var ama yeterince iyi degil buyuzfen Enes Batur!! Youtube bu mudur!!!!!???????
Futbol d.
Futbol d.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Bu film cok cok guzeldi herkes icin uygun bence
Herkes bence bu filmi izlesin veled filmi diyorlar yalan herkes izleyebilir bu arada film cok komik
Umut Berkay Y.
Umut Berkay Y.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Abi filmi keyifle izledim çok güzel bir film olmuş elerine sağlık.Umarım ki diğer izleyenlerde keyif almışlardır işallah başarının devanı dilerim
HAKAN G.
HAKAN G.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Arif ve 216 da gülmedim bu filimde güldüm ENES BATUR EMEĞİNE SAĞLIK HER YAŞ GURUBUNA TAVSİYE EDİYORUM ÇOK GÜZEL BİR FİLİM
Dağhan T.
Dağhan T.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
çok güzel tavsiye ederim.kusursuz bir film olmuş. youtuberlar için bu yorumum. 5 yıldııııızzzzzzz...
Nisa T.
Nisa T.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Film çok güzel çok tavsiye ederim çok komik ve biraz duygusal bir film çok güzel bir mesajı var filmin kesinlikle izleyin
Mali K.
Mali K.

30 Ocak 2018 tarihinde eklendi
güzel bir film sonu güzele bağlanmasi felan güzel bir film olmuş
youtuber ların katılması daha iyi tavsiye edilir
Mehmet D.
Mehmet D.

30 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Muhteşem efsane hayatımda izlediğim en anlamlı film bazıları çok kötü yorumlar yaptı onlar önce gidip film anlayışlarını düzeltsinler
Celal K.
Celal K.

29 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Şuana kadar izledim en güzel film saten kaç yıldır kendisini takip ederim hiç hatasını görmedim bence en iyisi bu film yanlız tek bir isteğim var enes batur bu yorumları okuyabiliyosa lütfen yotube atsınn:) tümm oyuncuları tebrik ederim elinize sağlık:) by
Yağmur Ç.
Yağmur Ç.

29 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Yeminle kalbime dokundu. Harika bir filmdi. Enes abi çok güzel bir ders verdin bize... Gerçekten çok etkilendim.
Sadik K.
Sadik K.