Gerçekten güzel bir film diger youtuberlerin yaptıklarını bu kadar begenmemistim gerçekten güzel bir otobiyografi insanin kendisine karsi güvenini artiriyor
kendisini hiç izlemezdim ama arkadaşım zorunluluğunda izledim bence müthiş!!! de değildi berbat!! da deildi biraz bir iki oyuncuda acemilik vardı ama sonuçta daha yeniler diye olaya bakarsak film deki herşey tam dozunda yapılmış. youtube'da video izlemediğim halde gerçekten filmi beğendim, mesela diğer filmlere kasıt güzel mesajlar veriyor ,eğlenceli,küfür barındırmıyor,vb.... bu filmi kötü eleştirenlerin hepsi klavye delikanlısı diyebiliriz, çünkü onları oynatsak o filmde illaki sizde onlardan beter oynayacaksınız eminim, bende demiyorum ben muhteşem oynarım diye ama sizde (kötü eleştirenler) biraz kendinizi onların yerine koyun bir empati yapın derim,...
Hayatta izlemeyeceğim bir film, ama insanların düşmanlığını da anlamıyorum. Kültür bakanlığı yasaklasın falan demişler. Bu kadar yasakçı olmayın. Sevmiyorsanız izlemeyin hatta kınayın ama yasak nedir ?
çok ön yargıyla biraz da kardeşimin zoruyla gitmeme rağmen harika filmdi emek çok fakat amatör oyuncular gayet iyiyken profların yapmacık oynaması sıkıntı olabilir gerisi çok iyi