Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?
2,1

MelikŞah A.
MelikŞah A.

27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
spoiler: Bu FİLİME gidenin beynine tüküreyim!!!
Bu FİLİME gidenin beynine tüküreyim. Bu FİLİME gidenin beynine tüküreyim.
Aziz Ç.
Aziz Ç.

26 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Kusura bakma enes abi 15 yaşından büyüğüm o yüzden beğenemedim bundan 5 10 sene önce olsaydı bu filme oyum 5 olurdu
Mesut A.
Mesut A.

25 Ocak 2018 tarihinde eklendi
5-13 yas arasi cocuklar icin yapilmis bir film. Oyunculuklardan filmin geneline kadar hersey rezalet.
zuhal S.
zuhal S.

24 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Hayatta izlemeyeceğim bir film, ama insanların düşmanlığını da anlamıyorum. Kültür bakanlığı yasaklasın falan demişler. Bu kadar yasakçı olmayın. Sevmiyorsanız izlemeyin hatta kınayın ama yasak nedir ?
Mustafa Furkan A.
Mustafa Furkan A.

24 Ocak 2018 tarihinde eklendi
berbat bişey diyemem ama çok basit bir kurgu oyunculk orta kesinlikle izzlenmemesi gerekir vakit kayı
Hüseyin A.
Hüseyin A.

24 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Çok kötü olmuş türk sinemasını çok kötü yere gittiğinin göstergesı ,çok boş bir film olmuş izlemeyin
Artuk B.
Artuk B.

24 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Film senaryosunu çıkarıp oyuncuları da çıkarıp oyuncu senaryosunuda çıkarırsak filmin jenariği güzlel olmuş bu arada çok saçma bi film. 20 yaşındasın sanki dünyaya çok önemli bişey katmışsın gibi önüne gelen film yapıyo
Selami T.
Selami T.

23 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Bu ülkede böyle filmleri izleyen bir kitle varsa. Bu adamlar böyle filmler yapmaya devam eder. Yazık içine ettiniz sinemanın. Para için her boku yapdınız şimdi sinema mı kaldı?
M.Gurce S.
M.Gurce S.

23 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Msmfmcmsmtmgkxkemfmckxkrktkgkckrktmgkdkrktkgkdkrmmgmckdrmtmfkdkrmgmvkdkrkgkckdktkgkckdktkgkckdktkgkckdkr
ozan g.
ozan g.

23 Ocak 2018 tarihinde eklendi
buna para verdigim icin uzuluyorum buna para vereceginize coco ya gidin bok gibi sakin zaman harcamayin
jesus f.
jesus f.

23 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Her anlamda berbat bir film .Kurgu desen yok senaryo desen ver eline senaristin sana 1 günden kısa sürede yazar eline verir .oyunculuklarda zaten berbat hele bazı sahnelerde çok batıyor göze . bakmak istemedim onların yerine utandım resmen .e tabi youtuberlar oyuncu değil .sizin ne haddinize film çekmek sırf para kazanmak için .işte benim 4 milyon takipçim var 3 milyonu izlemeye gitse ailelerini de götürseler ,birde meraktan izleyenler var parayı kırarım hesabı yapmış. tebrikler .hergün yeni 1 kötü türk filmi projesine katkı sunduğun için .
emre4487
emre4487

23 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Sinema sektörünün yinede de bir sanat dalı olduğunu unutmamak lazım. Tamamen küçük yaştaki kişilerden para kopartmak amacı ile çekilmiş belli ki.
Ömer M.
Ömer M.

23 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Tamamen ticari amaçla yapılmış sanat değeri taşımayan bilmem kaç dakikalık video çekilmiş ve sinemalara sunulmuş boy boy afişlerle reklam da yapılmış izleyici kitlesi de belli
Cahit K.
Cahit K.

22 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Sinema bence bu değildir. Bu filmin tam olarak konusu neydi anlayamadım. Toplumun yaralarına mı değindi? İnsanlara yüzünde gülümseme ile dönecekleri kaliteli bir başyapıt mı verdi? Yeni ufuklar mı açtı? Benim fikrime göre film, alanında uzman denebilecek oyuncular, yönetmenler, yapımcılar, görsel sanatçılar, senaristler ile emek ve çaba ile bir araya getirilmiş sanattır. Herkes bulunduğu mecrada, ustalaştığı mecrada kalmalıdır. Hele ki ülkemin uluslararası mecrada bu ve bunun gibi filmlerle temsil edilmesi derin bir yara bırakıyor bende. Bence biz daha iyilerini yapabilirdik. Alanında uzman bir kadro yeterli olurdu.
Berkant g.
Berkant g.

22 Ocak 2018 tarihinde eklendi
enes baturcu veledler basmış burayıda.Sinema sektorununde içine ettiler.gelecek nesile tavsiyem gelmesin
bir neslin tamamı mı mal olur yaw