Çöp.Enes parmağı olan her iş çöptür.Oyunculuk yeteneğini geçtim herhangi bir konuda yeteneği olmayan bi yaşam formuna destek vermenin hiçbir amacı yok.Boşa kürek çekmek.
bu film küçük yaşa hitap ediyor ve insana kattığı hiç birşey yok. bu filme gidilmesini önermiyorum cebinizdeki yada çocuğunuzun cebindeki 14 20 lira paraya değmiyen bir film bu filme gidilmez yani olmamış yönetmeni'nin diğer filmleride başarısız filmlerdi youtuberdan oyuncu olmaz youtube ayrı bir yer beyazperde yani sinema ayrı bir yer sinema emek ve çaba istiyen bir yer bu filme yüksek puan vermek diğer filmlere haksızlık olur
çok güzel çok güzel çok güzel çok güzelçok güzel çok güzel çok güzel çok güzelçok güzel çok güzel çok güzel çok güzelçok güzel çok güzel çok güzel çok güzelçok güzel çok güzel çok güzel çok güzelçok güzel çok güzel çok güzel çok güzelçok güzel çok güzel çok güzel çok güzel
Belli bir kitleye sahip kişiler yavaş yavaş film yapmaya başladılar.Bunların arkasın da bulunun insanlar(çocuklar) gözü kapalı bir şekilde gerçek anlamda dikkat etmeden izleyip sevebilir.Tabi ki biraz farklı düşünen bireyler bu filmler ile aktörlerin olduğu filmleri ayırt edebiliyor ve böyle filmlere ilgi duymuyor youtube hayatından belli kesimler gösterim kitle edinebilirsin ama sinema sektöründe aktör olamazsın.