Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?
2,1

Berra S
Berra S

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
bence gayet güzel bir film herkeze t

dsgpjisnriouwngvipırawdgb
Enes N
Enes N

7 Kasım 2018 tarihinde eklendi
kötü sözler sahibinindir kim ne derse desin boş konusmakdan baska birşey bilmezler. Enes batur başarılarını dilerim çok güzel ve duygusal bir film izlerken bile gözlerim kamaşdı takipdeyim ikinci filmi çıkarman için destek veriyoruz 10/10
DIAMOND K
DIAMOND K

31 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Bence film çok güzeldi sonunda verilen mesaj cidden çok anlamlıydı...film tamamen dostluk,kardeşlik,beraberlik içeren bir filmdi
Yücel E.
Yücel E.

12 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
hertşey muhteşem kusursuz bayıldım az puada daha falası çokiyi etgdfdjhdgfhdfhdghdghfghfhgfghfhfghfgh
Ahmet Eren K.

üsi7s [spoiler][/spoilerdrgdr dr
Eltun A.
Eltun A.

2 Mart 2018 tarihinde eklendi
abi vizyona ne zaman cikacak paramiz yok gelmeye ben gurcistan yasi yotum
dsadassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Melik K.
Melik K.

4 Şubat 2018 tarihinde eklendi
spoiler:
film acayip güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
OYUN G.
OYUN G.

3 Şubat 2018 tarihinde eklendi
ben gittim çıktığı gün ve ipon z alxamhdbdbdhshshdhdhdjdjdjdjdjdjdjdnnsnsjssjsnsnnddndndndndndjdjdjsjdjdjsj
fatih E.
fatih E.

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Ben Enes baturu seven biri değilim hatta nefret ediyordum ama bu flime o kadar güzel olmuş ki şuandaki vizyondaki öbür flimlerden daha güzel kadrosu o kadar iyi ki şaşırdım lan kelimesi bile yok her yaşa hitap ediyor sadece araba sahnesi kötü oda küçük yaştakiler anlamaz
sinema
1 ziyaretçi
1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel film baya sevdim kendisini yıllarca takip ettiğimiz için saten hal ve davranışlarını anlıyoruz ve bu tarzı hoşumuza gidiyor ENES!! BATUR!! CANDIR!!
Düşüncesiz A.
Düşüncesiz A.

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
abi çok güzel ya hiçbir kusur yok hele amcan nerde olduğunu 5 yerde buıldum bye assdfghjklşizxcvbnmöç
Futbol d.
Futbol d.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Bu film cok cok guzeldi herkes icin uygun bence
Herkes bence bu filmi izlesin veled filmi diyorlar yalan herkes izleyebilir bu arada film cok komik
Umut Berkay Y.
Umut Berkay Y.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Abi filmi keyifle izledim çok güzel bir film olmuş elerine sağlık.Umarım ki diğer izleyenlerde keyif almışlardır işallah başarının devanı dilerim
HAKAN G.
HAKAN G.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Arif ve 216 da gülmedim bu filimde güldüm ENES BATUR EMEĞİNE SAĞLIK HER YAŞ GURUBUNA TAVSİYE EDİYORUM ÇOK GÜZEL BİR FİLİM
Dağhan T.
Dağhan T.

31 Ocak 2018 tarihinde eklendi
çok güzel tavsiye ederim.kusursuz bir film olmuş. youtuberlar için bu yorumum. 5 yıldııııızzzzzzz...