Paramparça Aşklar Köpekler

etkileyici bir film
schindlerin
schindlerin

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
son on yılın en iyi filimlerinden
nuguns
nuguns

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşın dediği gibi 2-3 hayatı bağlayınca film olmuyor,çok yavan kalmış senaryo.
Ayrıca film ve sanat uğruna vahşeti çekmenin ve yaşatmanın nasıl sanatsal kaygı taşınarak sözde yapıtlaştırılmasını anlatırlarsa sevinirim!

Olmamış.....
A-C-A-B-
A-C-A-B-

18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bu tür filmleri gördükçe amerikan sinamasının ne kadar sıradan olduğunu bir kez daha anlıyorum.bu filmi izledikten sonra hayatınızda bir çok şey değişecek.bunu garanti ederim.
AykutKarabacak
AykutKarabacak

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Giderek temposu düşen bir film; filmdeki 3 hikaye sondan başa doğru sıralansa bence daha vurucu olurdu. Yine de gerçekçi, inandırıcı, ve çoğu zaman sürükleyici bir filmdi.
xasiomex
xasiomex

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
karizmatik yaşlı amca bence filmin en önemli karakteri.ve köpekler tabi ki.."tanrıyı güldürmek istiyorsan planlarından bahset" ve "tanrı bozuk görmemi istediği için gözlük takmıyorum gibi" replikler barındıran meksika yapımı bu film çoktan kültlük mertebesine ulaşmış durumda..dandik amerikan yapımlarının yanında altın bir dağ gibi duran , insanı süresi boyunca bunaltarak keyiflendiren bir başyapıt..bu işte çok iyi değiliz, hep saçmalarız fakat bu filmde bombayı patlatmışız ve en güzel ismi biz koymuşuz sanırım..paramparça aşklar köpekler...amerikada love is a bitch gibi bir isimle vizyona girdiğini duymuştum..
michael-maze
michael-maze

15 Ocak 2011 tarihinde eklendi
garip,entresan,değişik.... bir güzel, bir kötü anlamadağım yerler oldu anladığım yerler de oldu.. bence vasat
ersindurmus62
ersindurmus62

18 Şubat 2006 tarihinde eklendi
bi filmin bu kadar çok mesaj vermesi beni çok etkiledi ben izleyeli çok oldu bu filmi ama bişeyler yazmadan geçemedim hem teknik hem de konusu açısından olağanüstü bir film zaten ödül manyağı bi film kendi özel arşivime bile aldım bence mutlaka izlenmeli
burakzekai-29
burakzekai-29

12 Ocak 2005 tarihinde eklendi
bu film kült olmaya her şeyiyle aday kesinlikle İZLEYİN
Selim5308
Selim5308

2 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
yorumlara bakarak çok iyi bir film diye düşündüm beklentimin çok altında kaldı film iki parça ilk bölüm bi nebze izletiyor ama bu kurguyu beğenmedim
arifozdemir
arifozdemir

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekten başarılı bi filmdi.. meksikanın en iyi filmlerindendi bence.. ilginç hayat hikayelerinin birbiriyle çakışması.. izlenmeye değer..
denizcan-yildiz
denizcan-yildiz

16 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
ben bu filmi tanıdımla baktım ve filmi yarım bıraktı en devam ettim film güzelde sıkdı biras tekrar tekrar anlatılması baydıaslında bakılırbi bakın sonra yorumu yaparsınız aslında anlaşıldıgsl bi filmdir mutlaka
suzyanna
suzyanna

19 Kasım 2003 tarihinde eklendi
hem iyi bir film hem de iyi bir meksika filmi! açılış sahnesi,konuların birbiriyle bağlantısı ayriyetten her üç hikayeninde içinde kendi barındırdıkları... tek kelimeyle harika!izlemelisiniz diyorum!
butchhaynes-2
butchhaynes-2

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
abartıldığını düşünüyorum 3 hikaye ve bır olayda bırlesme...vs bunun en komplike oldugu 21 gram isimli filmini izlemenizi tavsiye ederim...neden mi orda daha saglam bir konu var bunda sadece köpek var...
Murat Kutuk
Murat Kutuk

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
anlatımı,kurgusu,müzikleri muhteşem.benim için 10 puanı hakeden nadir yapımlardan biri.arşivlik bi film.izlemediyseniz,mutlaka edinin.aldığı onca uluslararası ödülü fazlasıyla hakediyor.