Paramparça Aşklar Köpekler
4,4

whotkha
whotkha

14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bundan daha iyisini İnarritü bile yapamaz.. nitekim yapamadı da.. İmkansız..!
sulod
sulod

8 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
Pulp Fiction ve Memento da gördüğümüz zamanla oynama burda da olmuş bence önümüzdeki yıllarda böyle filmler çoğalacak hepsi başarılı çünkü tadını kaçırmazlarsa olsun böyle filmler
Meet-in
Meet-in

28 Mart 2006 tarihinde eklendi
Film diğer arkadaşlar kadar beni de çok etkiledi.Aşk,acı ve umut,bu üç konunun bir olayda kesişmesi gerçekten çok etkileyiciydi,bu filmin en iyi yabancı film oskarını alamadığına hala inanamıyorum.
hard-kittie
hard-kittie

10 Ocak 2006 tarihinde eklendi
nasıl bir filmdi?beklediğim gibi değil.çok mu kötüydü?hayır.
gereğinden fazla uzun bir film,sürükleyiciliğini kaybeden bir film,günlerce tadı akıllarda kalıcak bir film olamamış bir film
ayıracak 2 buçuk saatiniz var mı,izleyin
belkide hayatınızın filmi olur belkide düş kırıklığı
ama yinede temizyüzlü oyuncuların oynamadığı bir film denemeye bakın
kutsalyurek23
kutsalyurek23

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
fılm o kadar guzel kı hala ızlemeyenler varsa kendı adına üzülüyorum
odinhan
odinhan

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Güzel bir film,iyi bir işlenişi var fakat artık hikaye birleştirme vb.senaryo tekniklerine çok alıştık,karakterleri tanıdıktan sonra filmin bitmesine saat kala sonunu ve gelişecek olayları biliyorsunuz,sonrada o 60dk mölüm mölüm bitsede kalksak havalarında geçiyor.Herşeye rağmen oyunculukları,içten tarzı ve duygusal yapısı ile 10/7.
miroozkan87
miroozkan87

12 Ocak 2006 tarihinde eklendi
sıradan hayatlarda kesişen yollar,kesişen yollarda oluşan farklı hayatlar,farklı hayatlarla birlikte parçalanan aşklar ve köpekler....muhteşem bir film izlenmeli..!!!!
alba42
alba42

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
İlginç bir film.Filmde anlatılan ilk konu oldukça ilginç ve sürükleyici taki köpegi hastaneye götürürken kaza yapana kadar.Çarptıkları kadının hikayesi ne kadar düşük tempoda ve sıkıcıda olsa köpek dövüş sahneleri fln çok hoştu.İzlenmesi gereken bir film.
august-king
august-king

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Filmi herkes o kadar çok övmüş ki alıp izledim fakat açıkçası beklediğimi bulamadım.Bilemiyorum belki de ben büyük beklentilerle izlediğim içindir.Filme kötü demiyorum fakat abartıldığı kadar güzel değil yani bir şaheser değil.Ayrıca yönetmenin diğer filmleri olan 21 Grams ve Babil filmleri bence bu filminden daha iyi bu film güzellik bakımından diğer iki filmin yanına bile yaklaşamaz.
robinhood
robinhood

9 Kasım 2010 tarihinde eklendi
hayranı oldugum yonetmenlerden bı tanesı .. kesınlıkle bu tarz fılmlerde ustune tanımam.. ilk babili izlemiştim ve devamı geldı tabı kı ... fılmı ızlerkn kesınlıkle bır damla sıkılmadım ..izlettırdı .. olayların gıdısatı sonucu hakkında pek ıp ucu vermıyo ...sonunu tahmın edemedıgınız ıcın ızlıyorsun ... şiddetle tavsıye ederım .9/10 ... izleyın .. diğer fılmlerınde taavsıye dedrım .. gozunuzu kapatın secın ve izleyın pısman olmayacaksınız .....ii seyırler
koktenersen
koktenersen

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Film için söylenebilecek tek şey var o da '10 numara'. Hikaye çok güzel anlatılmış. Baş yapıt bence. Kaçırmayın. (10/10)
degilodadegil
degilodadegil

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
herşey paramparça...film üç öyküden paramparça.köpekler kavgalardan paramparça. insanlar aşklardan paramparça. aşklar yaşamaşklardan paramparça.ben filmden paramparça...
xhero1905
xhero1905

28 Temmuz 2001 tarihinde eklendi
Bastan sona cok iyi bir film.Özellikle kopek dövüşleri çok hoşuma gitti. :) Muzikleri de cok saglamdi...Hala gitmediyseniz gidin derim ben..Zaten bu sıcakta napicaniz..Gidin buz gibi bi sinemaya, alin soguk büyük boy kolanızı.ohh :)
ahmet-ertan
ahmet-ertan

3 Aralık 2007 tarihinde eklendi
'Tanrı’yı güldürmek İstiyorsan Ona Planlarından Bahset' evet filmin bence en çarpıcı ve akılda kalan sahnesi burasıydı.Filme gelirsek gerçekten izlenmesi gereken filmler arasına şimdiden koyabilirsiniz.10/8
seher-parsana
seher-parsana

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
10 10 10 başka bir not vermek zaten haksızlık olur.hayatımda seyretiğim en en en kaliteli filmlerden biri.bence bir başyapıt.seyretmeyenler çok şey kaybetmiş bence.mutlaka mutlaka seyredilmeli