Paramparça Aşklar Köpekler
4,4

volkanick
volkanick

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Tek kelime ile kötü.İnarritu nun 3 filmini de izledim.Üçünde de üç farklı olayın içindeki farklı insanların bir olayla kesişen hayatları anlatılıyor.Her yönetmen aslında hep aynı filmi çekmeye çalışır diye bir laf vardır.-z.demirkubuz dan duymuştum-İnarritu da bunu yapıyor galiba.Ama beceremiyor.Filmleri çok sıkıcı ve hiçbirin de sizi kalbinizden vuracak bir sahne yakalayamamış.21 gramda da yazmıştım olayları gereksiz yere karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor.Eleştirmenlerden ve entel gözükmeye çalışanlardan hep iyi eleştiriler aldığı için filmlerini izledim ama yok ya olmamış.
throughout
throughout

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
8,8 puanı alan film benim izlediğim film değildi sanırım :) yaklaşık 3-4 yıl önce izlemiştim.. tamamen gereksiz, sıkıcı ve etkisiz bir film.. bu yönetmenin tarzını ben hiç beğenmiyorum.. zevk meselesi tabi beğenenler olabilir ama bu kadar abartılması gerçekten şaşırtıcı.. babil filmini de beğenmemiştim ama yine o vasat da olsa izlenebilir bir filmdi.. bu tam anlamıyla fiyasko...
fidelio82
fidelio82

9 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Ben çok sevemedim bu filmi, pulp fiction gibi yapmaya çalışmışlar ama pek olmamış
Tolga Tütüncü
Tolga Tütüncü

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok sıkıcı ve uzun bir film
ae11
ae11

8 Haziran 2007 tarihinde eklendi
filme bir verdim çünkü hakettiği yerin üstünde bir yerlere gelmiş. bence filmin hakettiği en yüksek değer 7.5 olur ancak. Ama tabi filmin kendine has bir tarzı olduğunuda kabulleniyorum , bu film her hangi bir katogoriye sokulacak gibi değil , çünkü kendi kategorisini yaratmış. bu açıdan devrim niteliğinde bir film. ama yinede ben 7.5 tan fazla değeri olduğunu sanmıyorum .
silfelerr
silfelerr

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
konu gerçekten güzel ama film zaman kaybı. izlemeyen arkadaş zamanına kıyıp izlemesin ben o hatayı yorumlara aldanıp yaptım başkası yapmasın.
thedeadlock83
thedeadlock83

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
3 farklı hayatı birleştiren bir film. evet başta bu fikir güzel gözüküyor ama 3 hayatta o kadar boş bir konu ile işlenmişki sanırsınızki duygu yüklü bir film ama tamamen sıradan ve gereksiz bir film olmuş. izleyipte harika mükemmel süper diyenlere bakmayın filmin hakkı en fazla 4/10
tarkos
tarkos

28 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Babel ile aynı film. Ne giriş var ne bitiş. Çarpışma, babel gibi filmlerin konularıyla, gidişatlarıyla aynı. İnsanların ahlakını bozan bir çok bölüm var. Babelde ve Bu filmde ( ikisi de aynı yönetmenin filmi ) Akrabalar arasındaki ilişkilere değiniyorlar hep. Filmde duygudan gerilimden ve sonuçtan hiç bir eser yok. Belli ki film bazılarının işine geliyor ki bu kadar ön plana çıkıyor. İzlediğiniz de hak vereceksiniz. Mesela küçük bir örnek;

Babel filminde bir izlenim bırakıyorlar. Neymiş Bazı arap çocukları ablalarını dikizliyormuş.

Paramparça Aşklar Köpeklerde ise çocuk yengesine aşık oluyor.

Hem de bu tür şeylerin amiyane olduğunu lanse etmeye çalışıyorlar. İnsanı ne düşündürüyor ne de iyiye yönlendiriyor.
non-linear
non-linear

24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
son derece abartılmış, beklentilerimi kesinlikle karşılamayan bir filmdi. sırf seyirciyi sıkıcı bir atmosfere sürüklemek için çekilmiş mantık hatalarıyla dolu bir sürü sahnede içeren bu filmin neden bu kadar çok pompalandığını anlamak gerçekten güç. şunu da unutmadan belirteyim filmin en orjinal diğer filmlerde rastlanmayan tarafı filmde empati yapabileceğiniz daha doğrusu empati yapmanın hoşunuza gideceği bir karakter içermemesi. ne kahraman ne anti-kahraman barındırıyor ne de keyif veriyor. boşa harcanmış zaman olarak görüyorum izlediğim zamanı
nuguns
nuguns

1 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşın dediği gibi 2-3 hayatı bağlayınca film olmuyor,çok yavan kalmış senaryo.
Ayrıca film ve sanat uğruna vahşeti çekmenin ve yaşatmanın nasıl sanatsal kaygı taşınarak sözde yapıtlaştırılmasını anlatırlarsa sevinirim!

Olmamış.....
butchhaynes-2
butchhaynes-2

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
abartıldığını düşünüyorum 3 hikaye ve bır olayda bırlesme...vs bunun en komplike oldugu 21 gram isimli filmini izlemenizi tavsiye ederim...neden mi orda daha saglam bir konu var bunda sadece köpek var...
alfredborden
alfredborden

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Genellikle üniversite gençleri arasında filmin beğenilmesi bir zorunlulukmuşçasına, anlayan anlamayan herkesin izledikten sonra "abi süper filmdi yaa" dedikleri... fakat özünde bu kadar büyütülmemesi gereken ve asla bu puanı hak etmeyen vasat bir film olduğunu söylemek isterim. Dürüst olmak gerekirse filmde anlatılan 3 farklı hikayeden 1.si olan Octavio nun hikayesi güzeldi. Ancak ardından gelen köpeğini deliğe düşüren kadının dramı gerçekten insanı verem edecek kadar sıkıcı cinstendi. o sahnelerde sıkılmadım diyen insan bence o bölümlerde uyumuş olabilir:) son hikaye olan ihtiyar ve köpeklerine girmiyorum bile... sonuç olarak; şu anda aldığı puanı hak etmeyen vasat bir yapım. bu tarz kesişen hikayelere ilgi duyuyorsanız türün en iyi örneklerinden olan Crash i tercih etmenizi öneririm. Octavionun hatrına 10/3 veriyorum. oda olmasa 1 bile fazlaydı bu filme.