Paramparça Aşklar Köpekler
4,4

semahos
semahos

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bazı filmler vardır sadece sahnelere bakmazsınızz sahneleri hissedersiniz..bu film onu hissetmenizi sağlatıcak türden..bunun sırrı oyuncularının başarısındanmı yoksa tekdüze bi hollywood yapımı olmamasından mı kaynaklanıyor bilinmez ama içinize işlediği kesin...
erentos
erentos

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kusura bakmayın ama ben bu filmi bu kadar da beğenmedim ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım.ne bileyim...ya ben bir şeyler anlayamadım ya da film gerçekten berbat..:(
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmin çok abartıldığı görüşündeyim 21 gram olayların bütünlüğü ve kesişen hayatlar bakımından çok daha bir kurgu burada olayların kesişiminden ziyade üç tane kısa film izliyorsunuz
historianesra78
historianesra78

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
farklı hikayelerin, farklı yazgıların birarada verildiği filmler acaip hoşuma gider ki, bu film de çok iyi kotarılmış bana göre, izlediğim en iyi filmlerden biriydi..
derya-horasan
derya-horasan

15 Eylül 2008 tarihinde eklendi
farklı bi film diyerek başlamak gerek. birbirinden farklı 3 hikaye ve tabiki bu farklılıkların bir araya gelip benzerliklerin oluşturmasıyla oluşan bi senaryo. günümüz insanlarının arasındaki çarpık ilişkiler, maddiyata dayalı bağlılıklar, geçici zevkler ve çıkarlar, unutulmayacak dostluklar ve tabi ki aşk . anlatılan 3 hikayeden bana göre ilk önce gösterilen " octavio & susanna " hikayesi filmin en iyi sahnelerinin olduğu, anlatılmak istenenin en iyi şekilde anlatıldığı kısımdır. bu bölümde paramparça aşkların ne anlama geldiğini ve köpeklerin insanlar için ne ifade ettiğini tam anlamıyla görmekteyiz. ikinci hiyake " Daniel & Valeria " filmin yine vurgulanmak istenen noktasını vurgulamış ve bir köpeğin bir kadın için ne demek olduğunu çok çok iyi bi şekilde gösterir. lakin 3. hikaye olan "El Chiavo " biraz sıkıcıdır. ama genel itibariyle film izlenilmelidir. özellikle de soundtracki " control machete & ely guerra - amores perros " parçası süperdir.fragmanını muhakkak izlemelisiniz. 10 üzerinden 8 bence.
turgutkaya
turgutkaya

28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Birkaç hayatı birbirine bağlayınca iyi yönetmen olunmuyor. Film çok sıkıcı ve kötü bir film. Neden sıkıcı ve kötü ?Filmin ilk yarım saati, geçtikten sonra film biter sandım, yani bitmeliydi; ilk yarım saati çok güzel işlenmiş, izleyiciyi bir sonraki sahneyi meraklandıran, daha doğrusu filmden koparmayan bir anlayış vardı. Fakat sonrasında, yönetmen sıkılmış olacak ki, olaylar o kadar sıkıcı ve sönük hale geldi ki, gereksiz bir sürü sahne ile doldurulmuş bir film olarak karşımızda. Çoğu kez kısa kısa atlayarak izledim filmi. 'birkaç hayatı birbirine bağlamakla iyi film olmaz', filmi izlerken sıkılıyorsunuz, oflayıp poflamalar başlıyor. Özellikle Richie adındaki köpeğin parkenin altında kaldığı sahneler o kadar gereksiz uzatıldı ki, tamamen koptum filmden, 4-5 sahne o köpekle uğraştılar...5/10
berk0589
berk0589

23 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filmde 3 farklı hayat birbiriyle çarpışmıyor sadece ucundan dokunuyor o yüzden cokta etkileyici değil bu tarzda çekilen çok daha iyi filmler var zaten filmde insandan çok köpek rol almış bazı sahneleri cok sacma gelmekle beraber sinematik açıdan oda en fazla 10/7...
alpersavas
alpersavas

15 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Hoş bir film,izlemenizi öneririm
emiroz
emiroz

24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
aldığı puanla uzaktan yakından alakası olmayan bir film.
batuhat
batuhat

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
walla bu filmle alakalı hayretler içinde kaldıım nokta ne bilio musunuz?
şu aldığı puan..
ya tamam hoş bi kaç hayat anlatılmış, ama kesişmeler çok ama çok yetersiz,
çekim hataları olan, hele insanla dalga geçer şekilde, parkeleri yaptıramam param yok dien adama bakın, deliği büyütme fare basar evi falan fistanlar.. Bunları sırf filmi kötülemek için söylemiorum ama düşünülünce ufak da olsa insanın izleme zevkini kaçıran detaylar bunlar..
film sonunda havada kalan karakterler, gereksiz uzunlukta ve sıkıcı bi anlatım..

Paramparça aşklar inanın bundan çok daa ii anlatılabilirdi..
ne diim 5/10 belki, o da emeğe..
ecekal
ecekal

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Salonun tabanı kırılıyor, köpek oraya giriyor, birkaç gün çıkamıyor, insanlar eli kolu bağlı köpeği bekliyor, bu olay filmde yarım saatten fazla işleniyor. Saçma sapan bir kurgu. Aklına geleni yazıp birleştirmişler. Bu kadar övgü alması da çok garip. 5 puan bile etmez.
rabbit-fcuk
rabbit-fcuk

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
eğer bu tarz minimal yapıda film izlemek isterseniz manolya çok çok daha iyi. veya crash
turtle1421
turtle1421

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
zaman zaman sıksa da etkileyici bir film özellikle 2.hikayede bacağı kesilen kadının kendi afişinin indirildiğini görmesi çok dramatik bir sahne olmuş.film gerilim yada korkudan çok dram türünün güzel bir örneği.
dogan8677
dogan8677

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
kaliteli bi film ama herkes izleyemez
the-importalize
the-importalize

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bu filme bu kadar oy gelmesinin ve izlenmesinin mantığını anlayamıyorum, bir olayın bitmesini beklerken diğer bir olay ile alakasız bir şekilde ilişkilendirmiş. Oynayanlar arasındaki ilişki nedir? Çözemediğiniz için mi Beğendiniz. Püff