Fatma Yoyu
1 değerlendirme
4 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Irmak iyi bir hikayeci olduğunu tekrar hatırlatıyor. Sevilen filmlerinde olduğu gibi anlatım katmanlarında işin duygusal ve psikolojik yönünün önemli olduğunu gösteriyor.
Film tam fiyasko olmuş çağan ırmak ve engin akyürekten beklentim yüksekti filmi zor bitirdim hikayesi basit yaratık çıkıyor saçma sapan bir hikaye sakın izlemeyiin
Çağan Irmak muhteşem filmlere imza atan bir adam ,yine yapmış yapacağını tebrik ederim ♥️ sürekli sosyal mesaj veren filmleri gerçekten muhteşem . düşündüren aynaya bakmamizi sağlayan ve pisikolijik bir gücü olan filmlerini hayranlıkla izliyorum ve başarılarinin devamını dilerim.
İğrençççç!!Bu kadar saçma bi film daha izlemedim.Hele filmdeki o yaratık o kadar yapmacıktı ki.Hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum. Giden zamanıma yazık oldu!!
I liked Engin Akyürek acting alot .. his amazing eyes and hos charisma. . He is so handsome, so tall, lovely person . His little smile is precious and adorable
Başta korku olduğu için tereddüt etmiş oyuncular ve tabiki çağan Irmak için sahneler vardı ama filmin konusu müzikler hepsi çok çok gü sapan gerilim büyülü filmlere bin basar.