Çocuklar Sana Emanet
3,4

Fatih Yılmaz
Fatih Yılmaz

25 Mart 2018 tarihinde eklendi
dram diye girip aa gerilim filmiymiş diye ilk yarısını izleyip 2. yarı bütün salon kahkahalarla güldüğümüz bir film oldu:

tek kelimeyle ifade etmek gerekirse ki edemezsiniz çünki kötü yetersiz kalır, çok kötü arkadaşlar. Filmin sonunda erdal akyürek çekiçle hayalet öldürmeye çalışıyordu :D Bir nine var canavarın kalbine girdi fln, işte felsefik yaklaşıyoruz mesaj veriyoruz , bakın mesaj veriyorum ben haaa demiş çağan ırmak baya baya:D:D Senaryo kopuk, konuşmalar klişe, mantık yok, komikliğini flash tv dizilerinden senaryosunuda samanyolu dizilerinden almış çok ama çok gereksiz bir film, oturun kirli çürük ve adi yi izleyin evinizde biraz gülün:)
Alpinar G
Alpinar G

25 Mart 2018 tarihinde eklendi
film beklediğimiz ırmak tarzı değil.turkmaxtaki ırmak projesi kanal filmi tadında..ilk yarı daraltıyo ikinci yarı akıcı.film gerilim filmi ona göre gidin romantizm yok köy filmii
Ceyhan B.
Ceyhan B.

24 Mart 2018 tarihinde eklendi
Çok iyi ...insanlarin iclerin de kalmis yaralarin zamani gelince nasil su yuzune çıktığıni sıkmadan cok yalin anlatilmis bir film .sıkmadan dolandirmadan net bir anlatim.Serif Sezer yine muhtesemdi ...ve tum oyuncular spoiler:

Emmy R.
Emmy R.

24 Mart 2018 tarihinde eklendi
Büyük beklentiyle gitmiştim hem çağan ırmak hemde engin akyürek iki başarılı kişi. ♥♥♥ çok güzel bir film olmuş
sinema
1 ziyaretçi
1 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Mutlaka izlenmesi gereken bir film..Film için ne yazsam az kalır gibi geliyor.O kadar beğendim ki, Son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi.Hersey dozunda,kararında ve çok başarılı. Engin Akyürek için söyleyebileceğim bir şey yok her zaman farkını ortaya koyuyor. şimdiye kadar en iyi Türk aktörü.
Emeği geçen herkesi kutluyor ve ayakta alkışlıyorumEmeğinize ve yüreğinize sağlık.
Ayesha S.
Ayesha S.

29 Mart 2018 tarihinde eklendi
The role and story which #Enginakyurek plays is always perfect so this is the same this time too.The movie is soooo outsanding and unique