Fatih Yılmaz
1 değerlendirme
25 Mart 2018 tarihinde eklendi
dram diye girip aa gerilim filmiymiş diye ilk yarısını izleyip 2. yarı bütün salon kahkahalarla güldüğümüz bir film oldu:
tek kelimeyle ifade etmek gerekirse ki edemezsiniz çünki kötü yetersiz kalır, çok kötü arkadaşlar. Filmin sonunda erdal akyürek çekiçle hayalet öldürmeye çalışıyordu :D Bir nine var canavarın kalbine girdi fln, işte felsefik yaklaşıyoruz mesaj veriyoruz , bakın mesaj veriyorum ben haaa demiş çağan ırmak baya baya:D:D Senaryo kopuk, konuşmalar klişe, mantık yok, komikliğini flash tv dizilerinden senaryosunuda samanyolu dizilerinden almış çok ama çok gereksiz bir film, oturun kirli çürük ve adi yi izleyin evinizde biraz gülün:)
Cagan Irmak filmi oldugu icin izlemek istedim ancak ilk sahnesinden itibaren basit ve profesyonellikten uzak. Sadece 14 dakika izleyebildim, sacma sapan bir film.
son dönemlerde izlediğim en kötü film. Çağan Irmak ismini duyunca hiç durmadan koşa koşa gittim ama bir okadar fil bitiminde koşa koşa ayrıldım ordan.... Üzgünüm ama hiç olmamış neresinden tutarsanız tutun...
Film tam fiyasko olmuş çağan ırmak ve engin akyürekten beklentim yüksekti filmi zor bitirdim hikayesi basit yaratık çıkıyor saçma sapan bir hikaye sakın izlemeyiin