Börü
3,4

Selø S
Selø S

5 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Annemle birlikte gittik bildiğin beynimde tütsülenmiş yangın oldu neredeyse uyuyacaktım. Çerezinizi alın evde ışığı kapayın dağ 1 ya da dağ 2 yi seyredin
Özlü Ibrahim
Özlü Ibrahim

11 Şubat 2021 tarihinde eklendi
dizisi ve filmi ayrı ayrı güzeldi. Kalite olarak emsali yok. oyuncular iyi seçilmiş. bazı sahneler gereksiz sıkıcı oldu ama genel anlamda iyidi
Ramazan K
Ramazan K

25 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenecek filmler arasında ama önceden diziyi izleyin dizinin devamı niteliğindedir. 15 temmuzu doğru bir şekilde anlatacak şuana kadarki tek baş yapıt.
Muallim Engin
Muallim Engin

2 Haziran 2022 tarihinde eklendi
ya bu kadar sıkıcı ve gereksiz kahramanlık doldurulmuş kaç film vardır acaba. zor bitirdim. sırf iyi birşey söylenebilir mi acaba diye. ziyan oldu vaktim.
Batuhan O.
Batuhan O.

31 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Filme gidilmeden önce mutlaka dizi kısmıda izlenmelidir aksi halde filmde bazı noktaları anlamkta zorluk çekebilirsiniz. Onun dışında film başından sonuna kadar sizi kendine bağlamakta. Gidip izlenmesi gereken Türk yapımı filmler arasında.
Ali Fatih G.
Ali Fatih G.

8 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Harika Bir Filmdi Hele Son sahne Atatürk Ve Fevzi Paşanın Konuşması Ayrı Bir Güzeldi Alper Çağlar Yönetmenimize Ve Ekibe Emeğine Sağlık....
Yusuf U.
Yusuf U.

30 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Beğenmeyenler gitsin televizyonda aşk dizilerini izlemeye devam etsin. Eleştireceğim diye eleştiren boşlarla dolmuş yorumlar.
serdar Y.k.
serdar Y.k.

12 Ocak 2019 tarihinde eklendi
ya şimdi filmi sevmeyenleri kötü niyetli eleştirenleri anlamıyorum bir kere film o geceyi çok güzel anlatmış atatürk sahnesi efsane efsanesiydi, muhteşemdi göndermeler baskın öncesi konuşmalar vb. filmin siyaset ve politikayı bulaştırmadan 15 temmuzu anlatışı... yani bu film anlatılmaz izlenir.
karachaymahluk ..
karachaymahluk ..

29 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Kuşkusuz sualsiz, hayatımda izlediğim en güzel Türk filmiydi. Çekim açıları olsun efektleri olsun ustaca yazılmış senaryosu, üstü kapalı bir şekilde kurum ve kuruluşlara gönderme şekli ve olayları düzgün bir tekaffuz ile anlatışı tek kelime ile muazzamdı! Hele ki uçaksavarlar, tank ateşi, çatışmalarda kullanılan silahların vs. Efektleri ile Dağ 2'yi aratmayacak bir filmdi. Diziyi izledim izleyeli beklediğim her saniyeye değdi açıkçası. Emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyor, gitmeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum..!
Emre K
Emre K

17 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Okadar film izledim ama açık söylemek gerekirse böyle berbat Bi film hiç izlemedim, en son dövüş sahnesinde iki adamın arasından gazete geçiyo iple çektiğiniz bariz belli o sahneden sonra zaten çıktım izlemedim, dağ1 ve dağ2 efsaneydi onlar gibi olur diye tahmin ettik ama yanıldık
FUİT 11
FUİT 11

12 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Alper çağların bu filminden iyi bir film varsa oda alper çağların dağ serisidir 6 bölümlük dizisini izlemeden filmini izlemeyiniz
Elif A
Elif A

2 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Muhteşemdi kendi seyirci kitlesine sadık kalınmıştı alper çağlar daha çok iş yaapppp piyasanın böyle filmlere ihtiyacı var
Kadir T
Kadir T

3 Ocak 2019 tarihinde eklendi
BÖRÜ benim için inanılmaz bir türk dizisiydi ama filmi degil gerek yönetmen hataları gerek 6 bölüm boyunca ince ince işlenmiş karater yapıların filme geçince bir anda bozulması gerek efektleri olsun gerçekten çok kötüydü çok basit bir olay efekt yapamıyorsan yapma bizi gülünç duruma düşürme adam helikopterden 20 mm mermi yiyor hiç tepki bile yok saat olarak yanlıştı insanlar cumhurbaşkanı uçagı inip video ile herkesi dışarıya çagırdıgı zaman insanlar sokaga çıkmaya başladı tabi önceden de çıkan vardı ama sayı olarak asıl cumhurbaşkanı video ile halka seslendigi sırada fazlalaşmaya çalıştı cast cidden çok kötüydü hiç asker havası alamadık yönetmenin ya en basit olay 6 bölümde yaralanmış destekle yürüyen adam filmde koşmaya başlıyor bizle dalga geçiyor zannetik yani BÖRÜ İZLEDİGİM EN İYİ TÜRK DİZİSİ AMA FİLMİ DEGİL
Sinem K
Sinem K

5 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Alper Çağlar yapar sa güzel olmaz mı  oyuncularda harika zaten dizinin devamı olduğu için süper oldu. Artık Göktürk üçlemesini bekliyoruz 
Emre a
Emre a

5 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Senaryo,efektler herşey ama herşey mükemmel o karanlık geceyi her açıdan ele almışlar filmde arada bir göndermeler var bunlarda güzel düşünülmüş.
Denildiği gibi;
Aspanda Bürküt Jerde Kökbörü Bol