Börü
3,4

S E 20
S E 20

26 Haziran 2020 tarihinde eklendi
nasil izleye bilirirm bana yardimci olun lutfen ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
tugrul kaya
tugrul kaya

6 Aralık 2020 tarihinde eklendi
harika bir film. gerçek bir darbe girişiminden alınmış. izleyelim izletelim ki fetöcü alcakları bu millet cok iyi tanısın
Harun K.
Harun K.

14 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
15 Temmuz anlatılırken TSK'da sadece subaylar var gibi anlatim yapilmis. Darbeyi subaylar engelleyecek, subaylar kurtaracak, emir verecek vs. TSK subaylardan olusmuyor. Asil darbeyi durduran, kahramnalardan bahseldilmemiş. Birilerinin dusuncelerine goren olaylar da uyarlanmiş. Algiyi kaldirin.
Talip ERTEN
Talip ERTEN

8 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Sanırım aramızda daha önce Flim izlemeyen ler var. Flim mi beğenler yorum yapar. Beğenmeyen izlemeye ve yorum yapmaya da gerek duymaz. Flimin girişi savaşçı dizisi ile başladı. Gelişme kısmı uzaylılar sonuç ise garip,, saçma dizi olmuş tamamen özenti..
taner p
taner p

27 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Filmden önce çekilen 6 bölümlük dizi muhteşemdir. Türkiye'nin son 20 yılında çekilmiş en güzel dizi serisiydi. Senaryo sulandırılmadan ve her haftaya 2 saatlik bir bölüm sıkıştırma derdi olmadan yapılmış bir çalışmaydı. Game of tronedaki gibi bir sonraki bölümü sabırsızlıkla beklerdik. Ne yazıkki Türkiye genelinde vizyona girmiyor ben Burdur Isparta ve Antalya'da gösterime girdiği bir salon bulamadım. :( Sanırım bu durumda filmin dağıtım şirketi ile alakalı
Zekeriya B
Zekeriya B

29 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Kesinlikle İzlenmesi Gereken Bir Yapıt. Bazı Arkadaşlar (!) demişki O Gün Sadece Atatürkçüler Kurtamış gibi Göstermiş demiş Burda Film 15 Temmuzu Komple Ele Almıyor Sadece Gölbaşı Özel Harekat Dairesi Başkanlığına Bağlı Bir Timin Kahramanlığını Ele Alıyor ki Bunların Bir Çogu Gerçek Ve Başbuğ Mustafa Kemal Paşanın Ordulara Son Yazısı Sahnesi Gerçekten Mükemmel Olmuş (Atatürk Düşmanlarının Zaten O Sahne Zoruna Gittiğinden Eleştiriyorlar Bu Diziyi )
Hilmi B
Hilmi B

29 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Film tadında değil, dizi potansiyelinde bir bölüm olmuş. Kesinlikle bir film değil, sahne geçişleri çok keskin olmuş.
Sadece sondaki Atatürk sahnesi çok duygu yüklü.
Ömer K
Ömer K

29 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Börü filmi dizisinin aksine film de pek başarılı olamamış beklentinin kesinlikle altında kalmıştır. Film arasındaki geçiş efektleri tıpkı dizilerdeki gibi keskin olmuştur. Ayrıca filmin sonunuda gereksiz ve saçma buldum. spoiler:
Kemal Can Y
Kemal Can Y

30 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Film efsane gitmenizi tavsiye ederim hayatimda izledigim efsane film jfjfcnnsnnsjsnfvncncjrjkr
Turan_yc
Turan_yc

30 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film olmuş cidden Türk sinemasına sınıf atlatmış tebrik ederim muhakkak sahip çıkılması gereken bir filmdi [spoiler]
Safa G
Safa G

31 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kalitesiz bir filmdi. Konu 15 temmuz ama cumhurbaşkanı ve genel kurmay başkanı filmde yok. bence boşuna gidip paranızı heba etmeyin. film sonunda 2003 lere gidebilirsiniz. Dağ2 nerde bu nerde. Polis özel harekat hepimizin baş tacı kahramanlarımız tabii. Ancak bu olmamış. Kalite aşırı düşük.
Fatmaaozen
Fatmaaozen

31 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Hayatimda bu kadar berbat bir film izlemedim. İlk yarı öyle böyle geçti birşey bekliyorum bir heyecan bir atak ama yok rezalet bir film yapılmış saçma sapan bir senaryo. Gereksiz figüran basit oyunculuklar yerlerde. Boşuna para verip gitmeye değmez.
Mehmet D
Mehmet D

31 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Filmi dün izledim. Gerçekten 15 Temmuz gecesinde yaşananları o geceyi yaşayanların gözünden anlatan mükemmel bir film. Herkesin en kısa zamanda izlemesini tavsiye ederim.
Naside T
Naside T

31 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Olay örgüsü yok . Giriş gelişme sonuç yok . İlk defa askeri bir yapımda duygulanamadım . 15 temmuz günü neler olduğunu bilmeyen bir insan filmi izlese hiçbirşey anlamaz . Saygımızdan izledik . Aşk konuşmaları her türk yapımı olduğu gibi kaçınılmazdı . On dakka Asena evliliği reddetti diyen sızıntı dinledik . Dövüş sahnesi ve sonradan duygusallıktan Tolgayı vurması açıkcası benim gözümde bitiren son noktaydı. En son Texas sahnesi . Özgün olalım Ben üzülüyorum açıkçası ben o gecenin güvenlik kameraları görüntülerini izlerken ağlıyorum filmi yapıldı ağlamadım beklediğime değmedi !
Furkan Lapcin
Furkan Lapcin

1 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Bu film Sadece bir film değil bu film 7. Bölüm diğer 6 bölümünü izlemeyip de bu filmi izleyerek bu kadar basit anlatılamaz diyen aptallar bu yorumu görün ve diğer 6 bölümü izleyin sonra puanınızı değiştirin. Film güzel herkese hitap ediyor ben bu kadar ayrıntılı anlatılan bir dizi - film serisi görmedim ALPER ÇAĞLAR ' teşekkür ederim iyi var.