Börü
3,4

Ahmet Büke
Ahmet Büke

26 Haziran 2022 tarihinde eklendi
15 temmuz kahramanlık hikayesi filmi. Film olarak anlaşılmaz. Bir takım adamlar birşeyler yapıyor ama neden yapıyor, mevzu ne belirsiz. bence kurgu çok çok kötü.. 38 dakika dayanabildim. Çok kötü bir film. Birde abartmayı seven bir milletiz bu filmde benim için gerçeklikten çok uzak. malçakoğlu filmlerinden bir farkı yok.. puanım çok net 10 / 1
Muallim Engin
Muallim Engin

2 Haziran 2022 tarihinde eklendi
ya bu kadar sıkıcı ve gereksiz kahramanlık doldurulmuş kaç film vardır acaba. zor bitirdim. sırf iyi birşey söylenebilir mi acaba diye. ziyan oldu vaktim.
Talip ERTEN
Talip ERTEN

8 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Sanırım aramızda daha önce Flim izlemeyen ler var. Flim mi beğenler yorum yapar. Beğenmeyen izlemeye ve yorum yapmaya da gerek duymaz. Flimin girişi savaşçı dizisi ile başladı. Gelişme kısmı uzaylılar sonuç ise garip,, saçma dizi olmuş tamamen özenti..
S E 20
S E 20

26 Haziran 2020 tarihinde eklendi
nasil izleye bilirirm bana yardimci olun lutfen ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Tugay T
Tugay T

18 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
ben frakman ızlemek ıçın degıl flımı seyretmek ıçın gırış yaptım dürüst fırma degılsınız pc den ıstedıgım flımı seyredemıyorsam ne dıye sahtekarlık yapıp yok facebook hesabınızdan yok e mail hesabından gırın dıye ekranda yazıyorsunuz cok yazık sahtekar fırmalar genelde sızın gıbı yapar
Emre K
Emre K

17 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Okadar film izledim ama açık söylemek gerekirse böyle berbat Bi film hiç izlemedim, en son dövüş sahnesinde iki adamın arasından gazete geçiyo iple çektiğiniz bariz belli o sahneden sonra zaten çıktım izlemedim, dağ1 ve dağ2 efsaneydi onlar gibi olur diye tahmin ettik ama yanıldık
Ramazan A
Ramazan A

13 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmemeli vakit kaybindan baska bisey degil gercekle yakindan uzaktan alakasi yok o kazanilan geceyi bu sekilde basite alarak anlatilmasi sacmalanmasi cok gereksiz daha once hic bu kadar anlamli bi konuyu anlamsiz hale getiren film izlemedim
Fatmaaozen
Fatmaaozen

31 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Hayatimda bu kadar berbat bir film izlemedim. İlk yarı öyle böyle geçti birşey bekliyorum bir heyecan bir atak ama yok rezalet bir film yapılmış saçma sapan bir senaryo. Gereksiz figüran basit oyunculuklar yerlerde. Boşuna para verip gitmeye değmez.
Safa G
Safa G

31 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kalitesiz bir filmdi. Konu 15 temmuz ama cumhurbaşkanı ve genel kurmay başkanı filmde yok. bence boşuna gidip paranızı heba etmeyin. film sonunda 2003 lere gidebilirsiniz. Dağ2 nerde bu nerde. Polis özel harekat hepimizin baş tacı kahramanlarımız tabii. Ancak bu olmamış. Kalite aşırı düşük.
Gokhan S
Gokhan S

29 Aralık 2018 tarihinde eklendi
15 temmuzu bu kadar basit anlatan film görmedim. Film resmen cüneyt arkının oğluna özel yapılmış.kesinlille tavsiye etmem. Bizim tarihimiz bu denli alay edilecek kadar hafi değil . Kınıyorum sizi. Filmin sonu zaten rezalet bana göre
Ömer T
Ömer T

28 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Filmi izleyince 15 temmuzda darbeyi Atatürkçüler engellemiş be. Diyeceksiniz
Halk yok , Cumhurbaşkanı yok kimse yok sadece Atatürkçüler var. darbe gecesi selanın okunmasıyla dalga geçmişler . Habire iktidara laf çakıyorlar. Helal olsun evinden çıkmayan adamlar hayal dünyasında darbeyi engellediler.