Börü
3,4

Harun K.
Harun K.

14 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
15 Temmuz anlatılırken TSK'da sadece subaylar var gibi anlatim yapilmis. Darbeyi subaylar engelleyecek, subaylar kurtaracak, emir verecek vs. TSK subaylardan olusmuyor. Asil darbeyi durduran, kahramnalardan bahseldilmemiş. Birilerinin dusuncelerine goren olaylar da uyarlanmiş. Algiyi kaldirin.
Selø S
Selø S

5 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Annemle birlikte gittik bildiğin beynimde tütsülenmiş yangın oldu neredeyse uyuyacaktım. Çerezinizi alın evde ışığı kapayın dağ 1 ya da dağ 2 yi seyredin
Eren E
Eren E

23 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Gördüğüm en saçma filim. Artık ne olsa kullanıp saçma sapan filimler yapıyor, insanların duyguları üzerinden para kazanmaya çalışıyorlar. 15 Temmuz utanç günüdür kendi askerimiz kalkışma yapmıştır. Görende Yunan ile savaştık sanar. Yazık zamanımıza.
ceki c
ceki c

5 Ocak 2019 tarihinde eklendi
15 temmuz gibi halkın devleti kurtardığı bir destanı halkı filme sokmamak çok sacma filmi ilk yarısı bir uçak düşürmeyle geçiyor oda saçma 2. yarısı ise aşk konulu filme dönüyor
Nebi A
Nebi A

4 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Ne beklentiler ile girdim ama berbat hayatımda bu kadar bos bir film izlemedim boşuna gitmeyin 2 saat zaman kaybınız olur.
Kadir T
Kadir T

3 Ocak 2019 tarihinde eklendi
BÖRÜ benim için inanılmaz bir türk dizisiydi ama filmi degil gerek yönetmen hataları gerek 6 bölüm boyunca ince ince işlenmiş karater yapıların filme geçince bir anda bozulması gerek efektleri olsun gerçekten çok kötüydü çok basit bir olay efekt yapamıyorsan yapma bizi gülünç duruma düşürme adam helikopterden 20 mm mermi yiyor hiç tepki bile yok saat olarak yanlıştı insanlar cumhurbaşkanı uçagı inip video ile herkesi dışarıya çagırdıgı zaman insanlar sokaga çıkmaya başladı tabi önceden de çıkan vardı ama sayı olarak asıl cumhurbaşkanı video ile halka seslendigi sırada fazlalaşmaya çalıştı cast cidden çok kötüydü hiç asker havası alamadık yönetmenin ya en basit olay 6 bölümde yaralanmış destekle yürüyen adam filmde koşmaya başlıyor bizle dalga geçiyor zannetik yani BÖRÜ İZLEDİGİM EN İYİ TÜRK DİZİSİ AMA FİLMİ DEGİL
Amir Han
Amir Han

30 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Dağ filmlerini izleyip beğenmiştim. AlperÇağlar ismini bildiğimden filme gittim. Fakat hayal kırıklığına uğradım. Belki çok büyük emekler verildi filme ve iyi de bir kadro kuruldu fakat olmadı be usta. Öncelikle 15 temmuz ruhu filme verilmeye çalışılmış fakat izleyici olarak o elektriği biz alamadık. Dövüş sahneleri komik denecek tarzda basit ve anlamsızdı. Kurgu zayıftı. Müzik filmden bağımsız çok iyiydi(yabancı birine yaptırmışlar) oyuncuların birbirleri ile olan konuşmaları bile inandırıcı değildi. En azından sokağa dökülen halkı yansıtması açısından figüran sayısı çok tutulabilinirdi. Yazık çok basit bir film olmuş. Bu arada dizisini hiç izlemedim belki de ordan ısınamadım filme bilemiyorum.
Hilmi B
Hilmi B

29 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Film tadında değil, dizi potansiyelinde bir bölüm olmuş. Kesinlikle bir film değil, sahne geçişleri çok keskin olmuş.
Sadece sondaki Atatürk sahnesi çok duygu yüklü.
yaaa
yaaa

29 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Büyük bir heyecanla gittigim ama sinamada uyuyakaldigim bir filmdi . Yazık oldu börüye keşke hiç izlemeseydim.