Murat K.
30 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Çağlar sinemasını severek takip eden bir izleyici olarak filmi yetersiz buldum.Gösterilen emeğe ve oluşturulmaya çalışılan milli şuara saygım sonsuz ancak örgütün "liderini" gidip Amerika'dan alamayan devletimizin Meksika'dan üye toplaması gibi sahneleri "kurgu" deyip geçemeyeceğim. Ben detaya takılmam diyenlere iyi seyirler...
Olay örgüsü yok . Giriş gelişme sonuç yok . İlk defa askeri bir yapımda duygulanamadım . 15 temmuz günü neler olduğunu bilmeyen bir insan filmi izlese hiçbirşey anlamaz . Saygımızdan izledik . Aşk konuşmaları her türk yapımı olduğu gibi kaçınılmazdı . On dakka Asena evliliği reddetti diyen sızıntı dinledik . Dövüş sahnesi ve sonradan duygusallıktan Tolgayı vurması açıkcası benim gözümde bitiren son noktaydı. En son Texas sahnesi . Özgün olalım Ben üzülüyorum açıkçası ben o gecenin güvenlik kameraları görüntülerini izlerken ağlıyorum filmi yapıldı ağlamadım beklediğime değmedi !