tek kelime ile harikaydi..hikaye sadık kalarak. yan rol ve sahneler ön planda değildi.. filmin sonunda mutlu bir anı ve hikâye yerine sabit konuya sadik kalmalari filmin etkisinde olmamizi sağladı. bakalim dabbe 7 bu filmin üzerine çıkabilecek mi ?
şöyle özetleyeyim filimde konu anlatımı hiç yok neredeyse kıza ne oldu ne bitti ölen adam kim hiç anlatılmadı bunu filimin en sonunda ufak bir geçiştirme ile söylediler onun haricinde tek beğendiğim ama onun da yarım yamalak olduğu camideki tübeye dua sahnesiydi onun haricinde filim gerçekten berbat olmuş. Dabbe Serisinin Yeni Filminin Çıkmasını Dört Gözle Bekliyorum.Yaparsa Hasan Karacadağ yapar.
Abi boyle bi sacmalik olamaz. Net hayal kirikligi. Filmin konusu var ama ciddi anlamda sacma sapan. Iyi yorumlara gercekten kanmayin diger filmlere gore karar verip gitmeyin. Filmde bol miktarda ciglik ve makyaj var o kadar. Fazlasiyla kopuk ve yikik bi film olmus..
Berbat bir film... Konular birbirinden çok kopuk... Suya atılan altınlar ne oldu mesela...??? Nerede siccin 4; nerede bu film... Tespih gibi uç uca eklenmiş sahnelere daya kasvetli bir müzikle bööööö sahnelerini, onların toplamı da sanırım 15 dakikayı geçmez. Yani Yaklaşık 90 dakikalık film aslında 10-15 dakikalık bir filmmiş... Filmin tek artısı; Merve Ateş isimli kızımız... Tek başına almış filmi sırtlamış... Gerisi tırışkadan nağmeler... Ha halı üzerindeki ani jumpscare iyiydi ama bu da korku filmi be arkadaş o kadar olsun yani... Sözün özü, bol reklamlı, çok böööööö lü sıfır senaryo, sıfır konu, notum 2... Param kudurdu diyorsanız gidin... Siz bilirsiniz....
Kız arkadaşımla geldik sıkıldık valla tam yarıda bırakıp kalkmalık film olmuş bi konu yok anca bağrış çağrış keşke çizgi filme gitseydik daha çok korkardık
FİLM VASAT BEKLENTİYİ KARŞILAMIYOR FİLMİN 2.Cİ VE 3.CÜ FİLMLERİNİN COK COK ALTINDA AYRICA TEK BASINA DA İZLENEBİLİR O KADAR KORKU VERICI BI SAHNE YOK!!
Hani bazen gecenin bir yarısı ulusal kanallarda düşük bütçeli , böyle havada uçan köpek balığı olan filmler vardır ya heh işte tam anlamı ile o seviyede bir film. Hayatımdan çalınana 1 saat 30 dakika için avukata vekalet vermeyi dahi düşündüm...
Ben hayatımda bu kadar saçma aptal bir film görmedim. Korku filmi mi izledim kanlı videolar mı belli değil. Buna en düşük puanı vermek bile ödül olur. Midem bulandı hiç zevk almadım filmden
Sanırım ilk defa bir film için yorum yapıcam Filmin yarısında çıktık çünkü konusu tam olarak anlaşılmıyor parça parça ve korkudan çok sinirim bozulup kahkaha attım çünkü gereksiz şekilde cam scare çıkıyor ve bize hitap etmesi fragmanını izleyip falan girin ne biliyim
Siccin serisi şu ana kadar Türkiye’de çekilmiş bana göre en kaliteli korku serisi. Ancak her film bir diğerinden daha iyi olurken neden 5. Hepsinden daha kötü olmuş
Merhaba sabahtan beri izliyorum anlamaya calisiyorum hic birsey anlamadim halbuku siccin serisini cok begenmistim bana sacma geldi coktamerak ediyordum filimi hayel kirikligina ugradim malesef ya konuyu hala cozemedim of yaniye boyle yaptniz keske yonetmenligi ben yapsaydim daha guzel cekerdim