Siccin 5
3,7

Akif Ç.
Akif Ç.

18 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Filme Laf Atanları Gerçekten Anlamıyorum Eksiklikler Olabilir Ama her Seride Üstüne Koyarak Gidiyor Sadece Siccin 4 Hariç. Alper Mestçi Ve Hasan Karacadağ Dünyanın En İyi Korku Filmi Yönetmenleridir.
Ezgi G.
Ezgi G.

18 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Fragmanı ve ortaya koyduğu iddialara dayanarak çok yüksek beklentilerle gittiğimiz; ancak, hayal kırıklığından ötesini hissettirmeyen bir film olmuş. Alper Mestçi'nin tüm korku içerikli dizi ve filmlerini beğeniyle takip eden bir seyirci olarak bu filmi; olay örgüsü, işleyiş ve neden-sonuç ilişkisi yönünden çok başarısız bulduk. Serinin diğer filmlerinin kalitesinden yola çıkarak izlemek isteyenlere asla tavsiye etmem, çünkü, bu film bu serinin başarılarına hiç yakışmamış.
Ferdi I
Ferdi I

19 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Beklentiyi karşılamadı, 15 liramız hebâ oldu konu bütünlüğünün sağlanmadığını düşünüyorum, tavsiye etmiyorum.
Ugur E
Ugur E

19 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
O kadar övüldü ama siccin serisinin en kötüsüydü. İnsanlar arasında hiçbir bağlantı yok olaylar yarım yarım aktarılmış. Her yaşanan olay yarım bırakılmış. Açıkcası çok beğenileceğini sanmıyorum
Commolokko
Commolokko

19 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Konu bütünlüğü yok. Hikayeyi anlayamadım. Filmdeki Azra'nın sevgilisi Selim, Annesi ve Altınlarla ne alakası var konunun anlamadım. Yinede gidilmeye değer korkmak için.
Özlem S
Özlem S

20 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Ya ben bu kadar saçma basit kalitesiz bir film görmedim ses kalitesi iğrenç ötesi bişey de bazen anlayamadım hele ben o fotoğrafa çok taktım 12 sene önceki fotoğraf hicmi değişme olmaz ya fotoğraf da az genclestirseydiniz milleti adamlar hiç yaşlanmamis 12 sene geçmiş ya hepsi aynı korkunc dediniz masalalh reklamı iyi yaptınız ama saçma bir film di reklam için meraktan gittim tebrik ederim bu kadar iğrenç bir filmi sunduğunuz için paramo verin Alper Mestçi
Rumebalci
Rumebalci

20 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
İzlediğim en berbat korku filmi. Gülmekten kendimi alamadım. Benim yaptığım hataya düşüp zamanınızı çöpe atmayın
Serkan D
Serkan D

İstanbul Pendik cinema Neomarin
Ben 18 yaşındayım kadın gişe çalışanı kimliğim olduğuna rağmen beni ve arkadaşlarımı filme almadı 18 yaş üzeri dedi i ve asabi ve ters konuştu filme alınmadık bundan şikayetçiyim !!
TC D
TC D

21 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Konu bütünlüğü yok .2 ayrı hikaye var gibi .Selim ve ailesinin çok etkisi yok. Ucuz bir peruk zaten flimi aldı gitti. Kötü
Ahmet H
Ahmet H

21 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Filmin bir konusu yok. Sadece ani efektlerle ve yüksek ani seslerle korkutmaya denemiş. Parama ve vaktime ne yazık oldu
muhammet b
muhammet b

21 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
tek kelime ile harikaydi..hikaye sadık kalarak. yan rol ve sahneler ön planda değildi.. filmin sonunda mutlu bir anı ve hikâye yerine sabit konuya sadik kalmalari filmin etkisinde olmamizi sağladı. bakalim dabbe 7 bu filmin üzerine çıkabilecek mi ?
Ilkeren C
Ilkeren C

21 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
şöyle özetleyeyim filimde konu anlatımı hiç yok neredeyse kıza ne oldu ne bitti ölen adam kim hiç anlatılmadı bunu filimin en sonunda ufak bir geçiştirme ile söylediler onun haricinde tek beğendiğim ama onun da yarım yamalak olduğu camideki tübeye dua sahnesiydi onun haricinde filim gerçekten berbat olmuş. Dabbe Serisinin Yeni Filminin Çıkmasını Dört Gözle Bekliyorum.Yaparsa Hasan Karacadağ yapar.
Milan K
Milan K

22 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Abi boyle bi sacmalik olamaz. Net hayal kirikligi. Filmin konusu var ama ciddi anlamda sacma sapan. Iyi yorumlara gercekten kanmayin diger filmlere gore karar verip gitmeyin. Filmde bol miktarda ciglik ve makyaj var o kadar. Fazlasiyla kopuk ve yikik bi film olmus..
Nadir A
Nadir A

22 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Berbat bir film... Konular birbirinden çok kopuk... Suya atılan altınlar ne oldu mesela...??? Nerede siccin 4; nerede bu film... Tespih gibi uç uca eklenmiş sahnelere daya kasvetli bir müzikle bööööö sahnelerini, onların toplamı da sanırım 15 dakikayı geçmez. Yani Yaklaşık 90 dakikalık film aslında 10-15 dakikalık bir filmmiş... Filmin tek artısı; Merve Ateş isimli kızımız... Tek başına almış filmi sırtlamış... Gerisi tırışkadan nağmeler... Ha halı üzerindeki ani jumpscare iyiydi ama bu da korku filmi be arkadaş o kadar olsun yani... Sözün özü, bol reklamlı, çok böööööö lü sıfır senaryo, sıfır konu, notum 2... Param kudurdu diyorsanız gidin... Siz bilirsiniz....
Çagatay K
Çagatay K

23 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Hayatım gördüm en kötü film olmuş hatta zaman kaybı rezillik 5 para etmez boşş film sinemada canım sıkılmıştık sakın gitmeyin