Üç Harfliler: Beddua
4,1

Fidan Jabiyeva
Fidan Jabiyeva

11 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Film izlediğim tüm korku filmlerinden kesinlikle en iyisiydi(yabancı korku filmleri de dahil).Filmin senaryosu çok iyiydi,oyuncular güzel oynamışlardı.Büyük bi etki bıraktı film bitiğinde.
Tugay T.
Tugay T.

19 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Bu Film Alper Mestçi'nin İzlediğim 5.nci Filmi Yaşattığı Duygular İse Siccin 4 Kadar Korkunç Olup Siccin 3 Kadar da Duygusal. Cidden Bunu Başarmışlar Hem Korkunç Hemde Duygusal Bir Film Yapmışlar Ben Çok Beğendim Yorum Yapma Gereksimi Duydum Mükemmel Bir Son İle Gönülleri Rahatlattığı İçin Ve Böyle Güzel Bir Film Yaptıkları İçin Emeği Geçen Herkesin Eline Sağlık Artık Siccin 5'i Bekliyecegiz
Melike A.
Melike A.

25 Haziran 2018 tarihinde eklendi
sonu çok şaşırttı tm ne olacak ya artık deyip sıkılacaktık kiii...... arada verdiği mesajlar da çok güzel
Volkan A.
Volkan A.

12 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Efsane bir film izleyiniz. Digerleri gibi kotu degil bu. Konusu da buyu felan degil isleyin farki gorunuz
Alican Y
Alican Y

17 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Hikayesi iyi ama sadece aniden çıkan şeylerden başka hiç bişey yok onlar sayesinde korku film demişler yani hic izlemeye değmez bnce