Ibrahim B.
1 değerlendirme
17 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Hayatım da izlediğim en kötü ama en kötü film. Dönüş yok filmi bile daha iyidir ya birde neden Türk filimleri izlenilmiyor diyorlar Çünkü HAKETMİYOR verdiğimiz her kuruş HARAM olsun be Bukadar boş dialoğ konuşma hangi film de var be konuşma izledik çıktık be arkadaş bi sınırı olmalı sinemalar da izlenicek filmin bi grup işi bilen insanın önce izleyip sonra onay vermesi gerekir zamanımızdan 2 saat bu saçma filme ayırdık yuh olsun
Akşam üstü izledim ve kesinlikle BERBAT ötesi bir film.. Fragmandan umutlu değildim ve filmi izleyince yanılmadığımı anladım. Alper Mestçi bence artık korku çekmesin. Filmde çakma efektler, gereksiz sesler ve oyuncuları yanlış yönlendirmişler ki, oyuncular bile oynadığı filmden memnun değil gibi. Pişmanlıklar hep meraktan gelir. Boşuna gitmeyin.
Çok Vasat bir film. Çok uzatmayacağım. Arkadaşımla izledim bu denli konusu ve tüm içeriğiyle rezil bir film görmedim. Alper Mestçi'yi şişirenler ve güzel yorumlar kendi ekibi olduğu kesindir.