Üç Harfliler: Beddua
4,1

Scarface
Scarface

28 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Henüz izleme fırsatı bulamadım ama bildiğim tek bir şey var oda imdb puanı gördüğüm kadarıyla8,5.Yönetmen alper mestçi yurtdışında göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.
Ismail G
Ismail G

7 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Hakını verilerek yapılan bir yapı olmuş gerçekten evde izlerken bile çığlık attim sinemada izlerken kendimi düşünemiyom bile ayrıca hikayede kadınları dış görünüşle tanınmayacağini güzel gecirmis
Efe- HD
Efe- HD

29 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Filim gerçekten çok güzel kötüler filimde kazanmıyor sonu gerçekten çok iyi spoiler: filimde ilk başta kötü olduğu sanılan kişi sonunda iyi biri çıkıyor o kısmı nı çok beğendim
Erkan Y.
Erkan Y.

14 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Korktuguma bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi korkuyu sinemada bırakıyorsunuz peşinizden gelmiyor tavsiye ederim güzeldi
Tugay E
Tugay E

14 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Siccin serisinin hepsini izledikten sonra Bu Filmin Fragmanını Görünce Heyecanlanmadım değil çok güzel duruyordu. İzledikten sonra da gram pişman etmedi. Diğer ALPER MESTÇİ Klasikleri gibi muhteşem olmuş. Her seferinde bizi ters köşeye getirip öyle güzel bağlıyor ki sonunu. İçinizde hem öfke hem hüzün hem sevinç beliriyor. Bu Film bu tüm duyguları bi anda yaşattı o muhteşem finali ile
Enes E.
Enes E.

10 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
ankamall 17 20seansında şu an izliyorum. ilk yarı da gül gül öldük salonca 5/5 komedi korku filmi. emeği geçenlere teşekkür ederim
Saleh D.
Saleh D.

7 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filim ....................................................................................
suna K.
suna K.

17 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Jumpscare sahneler çok iyi tasarlanmış. Korkmadım zıplamadım diyen yalan söyler, konusu da çok iyiydi.
Oktay V.
Oktay V.

28 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Film kendini izletiyor. Harika bir yapım olmuş ,
Süper Bence izlemenizi tavsiye ederim müthiş bir korku serüveni olmuş
Hasan G.
Hasan G.

19 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Çok fazla birden bire çıkma var, çok gürültülü sahneler var ancak konusu bakımından harika diyebilirim. Filmin sonunda başınızdan vurulmuşa dönüyosunuz. Hasan Karacadağ kadar olmasada üç harflilerin yönetmeninin de hakkı var. Başarılı bi film.
mehmet 1.
mehmet 1.

19 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Film cok iyiydi kotu diyen yalan soylemis olur turk korku filmlerinde 1inci sirada olmasi gerekiyor korku heycan sonu supriz koltukdan ziplicaksiniz
massword z.
massword z.

21 Haziran 2018 tarihinde eklendi
ilk başında çok saçma sanmıştım ama ilerleyince müthiş olduğunu farkına vardım.mükemmeldi çok sevdim
cumhur ç.
cumhur ç.

29 Haziran 2018 tarihinde eklendi
çok güzel film yapmışlar izlemelisiniz tavsiye ederim başları biraz sıkıcı olabilir ama genede korkutucu bence
Arzu Y
Arzu Y

16 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
Hayatımda beni bu kadar korkutan bir film yoktu normalde tepkisiz izlerdim korku filmlerini ama bu film ilk defa korku filmi izliyormuşum gibi hissettirdi konu güzeldi ve klasikleşmiş senaryonun dışına çıkabilmesi güzel
Fidan Jabiyeva
Fidan Jabiyeva

11 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Film izlediğim tüm korku filmlerinden kesinlikle en iyisiydi(yabancı korku filmleri de dahil).Filmin senaryosu çok iyiydi,oyuncular güzel oynamışlardı.Büyük bi etki bıraktı film bitiğinde.