Hücre
    3,6
    Hücre hakkında görüşlerin ?

si-ar
    si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    bu filmde beni ceken bir şeyler var o bilinç altındaki görsellik beni mest ediyor çok hoşalndıgım bir film.
    zurih-the
    zurih-the

10 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Bence filmin seneryosu mükemmeldi.ÇOK etkileyici.Oyuncaklarda iyidi özellikle. jennifer lopez.
    erenusxx
    erenusxx

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bence güzel bir film izlemezseniz pek bişey kaçırmazsınız ama izlerseniz keyif alabilirsiniz
    hrby
    hrby

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Ben çok sıkıldım izlerken.Biraz saçma ve sıkıcı bir film.
    temhemx
    temhemx

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten mükemmel kim nederse desin tüm kadro süper tam bir gerilim iyi seyirler
    ahmetkeskinn
    ahmetkeskinn

31 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    eaten ın söylediklerine katılıyorum film güzel&karmaşık:)
    hani sıkı bi standup izlersiniz çıkarsınız ve herşey uçmuştur kafanızdan aynen öyle hani!!! jennifer zaten büyüleyici:))
    nigartekin83
    nigartekin83

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Jennifer Lopez'in oynadığı gerçekten en iyi film. Seneryosu ve kurgusu gerçekten iyi yapılmış başarılı bir film. İzlenilebilesi filmlerden...
    haceremail
    haceremail

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    görüntü açısından gerçekten iyi bir film...
    belki çok farklı ve merak uyandıran bir film değil ama izlemesi keyifli bir film...
    zagar77
    zagar77

26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    boş zamanınız çoksa ve bu filmden başka seyredecek filminiz yoksa seyredilebilir ama başka türlü seyredilebilecek bir film değil
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Oyunculara ön yargıyla bakıp izlemeyip kaçırılıcak filmlere örnek olan bir film bence. Çoğu kişi J.Lopez’in oyunculuğuna inanmayıp izlememeyi tercih edip bu güzel senaryoyu bu harika filmi kaçırmış oluyorlar. Bence mutlaka izleyin.
    perihanbozbuga
    perihanbozbuga

12 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film...çok ama çok beğendim.jennifer lopez oynuyor diye izlememezlik yapmamak gerek,çok başarılı
    naked-soul
    naked-soul

7 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    film acaip hoşuma gitti yanlız filmin sonunda biri bana izlediklerini anlat deseydi hiç bir şey anlatmazdım çünkü karmakarışık bir filmdi ama her şeye rağmen gzeldi özellikle jennifer:)
    akcali1
    akcali1

22 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    bence jennifer lopezin en guzel filmi digerleri birseye benzememiş ama hüçre konu cekim acısından çok güzel sürükleyicide , bence izlenmeli bir film çooook korkunç değil ama izlerken diken üstü geriliyorsunuz BENCE İZLEYİN
    bluevelve
    bluevelve

21 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    jenniferın güzel oyunculuğuyla,filmin göz alıcı kurgusu sizi rüya kıvamında hislerle dolduruyor.kendinizi düşle gerçek arasında yol alan fantastik bir filmin içinde buluyorsunuz.
    Ahmet G.
    Ahmet G.

8 Mart 2005 tarihinde eklendi
    Ben çok beğendim valla.J.Lopez olunca biraz önyargılı olmadım değil.Ama iyi kotarmış!