2 çok büyük oyuncu şimdikilere gözü kapalı ders verir (Dustin Hofman ve Steve McQueen)
Sadece onlar için bile seyredilir ki bence yapılmış hapishane temel konulu ki kaçma fiili buna dahildir en iyi 2. filmdir. Bunu seyredip üzerine Shawshank Redemption'ı seyredin böylece mükemmmel bir ziyafetiniz olsun.
Canım sıkkındı, iyi bir film izlemek istedim. İzlemek istediğim ama bir türlü izleyemediğim filmleri baktım, baktım , baktım. 3. kez izledim. Çok güzel filmdi beeee.
tek kelime ile şahane bi film .hele dustin hoffmanın oyunculugu mukemmel cok duygulandırdı o zamanın sartlarında cekılse bıle 36 yıl sonra aynı duyguları tattırabiliyo
bence filmleri değerlendirirken, ozamanın şartları, yok imkanlarda,şu da bu da diye değerlendirmek yanlış, film ya güzeldir ya değildir. bu film güzel değil bence. tek ilgi çekici yanı gerçek hayattan uyarlanmış olması. oy verirken onun için daha fazla dikkat edin derim.