rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
19 Mart 2011 tarihinde eklendi
harika.üç oyuncusu ve yan karakterleri de dahil müthiş bir kadro,onların müthiş yönetimi ve tabii ki çok eğlenceli konusu,soluksuz ilerleyen olaylarıyla some like it hot harika.komedi tarihinin kuşkusuz en iyi performanslarından bazıları bu filmde tony curtis ve jack lemmon tarafından veriliyor,marilyn monroe ise zaten gözüktüğü her sahnede parıldıyor,her zaman harika.film boyunca klasik,katıksız komedi var.çok eğlenceli.mutlaka izlenmesi gerekir bir sinemasever tarafından.boşuna sinema tarihine geçmemiş,izledikten sonra hak vereceksiniz.
güzel insanların güzel filmi kesinlikle aldığı övgüleri sonuna dek hak ediyor. Bilmiyorum hiç farkına vardınız mı Jack Lemmon'un harikulade oyunculuğu bana Kırk Yalan Memiş'de Sadri Alışık'ın oyunculuğunu anımsattı 9/10
Bu kadarını beklemiyordum açıkçası, fazlasıyla tatmin oldum.Marilyn Monroe nun varoluşunu geçelim bunun haricindede bünyesinde çok ama çok artı bulunduran klasiklerden.Özellikle Jack Lemmon ve Tony Curtis in muhteşem oyunculukları, her sahnelerinde ciddi anlamda gülüyor ve eğleniyorsunuz, defalarca izlenilebilecek güzelliklerden.9/10
Bir döneme damgasını vurmuş, birçok filme esin kaynağı olmuş film; her kesimin severek izleyebileceği nefis bir film.-bana aşık olamazsınız gerçek şu ki ben kadın değilim.Ben bir erkeğim.-hiçkimse kusursuz değildir:)
Usta yönetmen Billy Wilder'ın bu unutulmaz klasikleri arasında bulunan Bazıları Sıcak Sever yönetmenin en iyi komedilerinden.Film hiçbir kalıba sıgmayan anlatım güçü ile zeki hareketli olay örgüsü ve cüretkâr sahneleriyle tam anlamıyla hedefi on ikiden vurmuş. Jack Lemmon,Tony Curtis ve Marilyn Monroe(ki en iyi performanslarından)nun nefis oyunculukları ile Wılder görsel tekniginin buluştugu tam bir klasik.Zaten taklit edilen yapısı ve mizah gücü klasik oluşunun farklı bir yansıması
Çok ince espriler ve müthiş bir mizah anlayışı... Demek ki basitliğe kaçmadan, sululuk yapmadan, sadece zekayla da insanlar güldürülebilirmiş... Daha az önce seyrettim; film başlamadan önce bütün günün koşuşturması yüzünden beynim kazan gibiydi, film bittiğinde zihnim tamamen açılmıştı. Daha ne diyebilirim? Herkese kesinlikle öneriyorum...
Filmin başından sonuna kadar hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz 1959 bir yapımı bir film. Jack Lemmon o kadar iyiydi ki, bir ara karakterin aslında erkek olduğunu unutabilirsiniz, hatta kendisi de bir ara unutuyor:)) Çok iyi bir senaryonun üstüne, iyi oyunculuklar ve zekice espriler de eklenince seyri hoş, iyi bir film ortaya çıkmış. 8/10