Ismail G
20 Aralık 2025 tarihinde eklendi
şimdi bana hırsızlık malı olduğunu söylemeyin sadece 300 milyon dolarda olmasın tl olsun verin ben onu ölsem banka hesabımda tutmam hemen nakite çevirip evde saklardım ayrıca son sahnede ne diye sanki film tam olmamış gibi 2. Sini çekmek için akışı bozdunuz ki yeterince eğlenceli ve aksiyonluydu zaten
Netflix'te olduğu için izledim. Bu filmi merak edenlerde izleyebilir. Belki beğenirler, beğenmezler ise yarıda bırakırlar. Ama film sinema salonunda izleyecek olanlara tavsiye edemezdim. Çünkü para vermenin riskine değmez. Filmde ki her şey klişe. Atlamalardan hoplamalardan hoşlanırsanız belki severseniz. Başrolde ki üç oyuncu da takip ettiğim sevdiğim oyuncular değiller. Hep aynı rolü oynayan kötü oyuncular olduklarını düşünüyorum. Nasıl bu kadar ünlü olduklarını da anlamıyorum. Tabi bu şöhretlerin hayranıysanız belki filmi de sevebilirsiniz. San ki modern Indiana jones yapmaya çalışmışlar ama olmamış. Gerçi modern indiana jones'u kendi ekibi bile yapamadı :)
fena değildi film dwayne johnson zaten aksiyon oyuncusu olarak gayet iyi oynamış zaten 3 oyuncu sevdiğim oyuncular kısaca önceki karakterlerinden aklımdan özdeşleştirersem eğer deadpool hobbs wonder woman Çok Mutlu 10/6 yanlız ters köse yapmışlar sonu fenaydı 2.si gelcek gibi duruyor ayrıca Ryan Reynoldsun esprileri gayet güzeldi eğlendim açıkcası
Ters köşe dolu aksiyon-macera-komedi filmi.Film bana baya iyi geldi.Çünkü aksiyon filmleri bazen hikaye yok mal mal çatışma var oluyor ve sıkıcı oluyor. İzleyin derim. Puan 7/10
Eğlenceli bir filmdi izlerken sıkmadı. Ve sondaki şaşırtmacayı sevdim. Çok orijinal bir fikir değildi ama yine de izlerken eğlendiriyordu. Çıtır çerez izllenebilecek bir film . Çok bir şey beklemeden gidin. Zaten ben de o şekilde gittim ve beğendim. Filmde güzel aksiyon sahneleri vardı. Dediğim gibi ortalama beklentiyle gidince sıkmayacak, Ryan Reynolds'un iyi oynadığı, size bir şe katmayacak güzel bir film. Boş vaktiniz varsa izleyebilirsiniz.