Kapışma
4,4

vforvendeta
vforvendeta

10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Hollywoodun en iyi oyuncularını keşke bu kadar berbat halde görmeseydim filim inanılmaz derece sıkıcı diyaloglar ve berbat banal espirilerle doluydu. Konusuna bakıp zaten birşeye benzememişti herkesin övmesine aldanıp izledim zamanınıza yazık
wayelemzed
wayelemzed

20 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Film manasız diyaloglarla geçse de pek çok olayı işlemesi ve sonunu iyi bağlaması açısından keyif verici bir film. Oyunculuklar, müzikler ve hikaye şeklinde geçmesi çok iyiydi. Puan olarak kararsız kalsam da özellikle oyunculuklar hak ettiği için 10/10 diyorum.
hapisci35
hapisci35

5 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Film guzeldi ama oyle aldigi puani haketmiyor 7.5 max. 8 puan araligini hakediyor bence.bir cok kisiden tavsiye uzerine izledim ama ben baskalarina ilk sirada tavsiye etmem tavsiye edecegim cook film var :)
Mustafa Savran
Mustafa Savran

7 Mart 2025 tarihinde eklendi
Eğlenceli, aksiyonlu bir suç filmi.Şahane olmuş, çok fazla karakter olmasına rağmen hikayelerinde eksiklik yok.Kesinlikle izleyin.Puan 9/10
constantine-2
constantine-2

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Acayip eğlenceli bir film, bayıldım. Ortada sürekli bir başkasına geçen bir elmas ve bir sürü renkli karakter var. Kesinlikle beğeneceksiniz. Guy Ritche çok iyi bir iş çıkarmış, kutlamak lazım.
el-padrino
el-padrino

6 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
İnanılmaz eğlenceli bir film.Oyuncu kadrosuyla zaten kalitesini belli ediyor.İzlemeyen çok şey kaybeder.
arcgoktas
arcgoktas

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
brad pitt + jason statham müthiş.Ayrıca hikaye çok güzel
selcukyalcinla
selcukyalcinla

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Epey bir zaman oldu izleyeli. Bu aralar bir daha izlemeyi düşünüyorum. Belli aralıklarla tekrar tekrar izlemek isteyebileceğiniz bir film. Fırsatınız olursa mutlaka izleyin. 8/10
berkdundar
berkdundar

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Guy Ritchie gerçekten süper bir film tarzına sahip ve filmlerinde bu tarzının dışına çıkmıyor. Ben Snatch i izledikten sonra Lock Stock and Two Smoking Barrels ı izleyenlerdenim. Ve işin komik tarafı. Lock Stock and Two Smoking Barrels ı izledikten sonra ilk işim iki filmin yönetmenleri veya senaryo yazarlarının aynı olup olmadığına bakmak oldu. İkisinin de Guy Ritchie filmi olduğunu izlemeden önce bilmiyordum. Gerçekten ikiside mükemmel filmler. Muhteşem bi kurgunun muhteşem bi dille anlatılması..Ama yinede Lock Stock and Two Smoking Barrels bende bir adım daha öndedir Snatch ten.. (Cem Yılmaz gibi çok yaratıcı bi insanı bile etkilemiş bi film Snatch.. Doritos reklamları gerçekten güzeldi)
erhanaks
erhanaks

18 Haziran 2009 tarihinde eklendi
methiyelerde aşırıya kaçıldığı düşüncesindeyim,iyi ama çok iyi değil benim için..benim bir numaralı filmim falan değil.
7-10
kysn
kysn

21 Nisan 2005 tarihinde eklendi
mükemmel bir film. müzikleri eşsi,. oyunculuklar süper ,bir filmde daha ne olur bilmiyorum.
guy ritchi inşallah çalışmaya devam eder
denizilke2
denizilke2

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
iyi film, brad pitt, del toro var daha ne olsun ayrıca pitbul meraklılarına da bu filmi izlemlerini tavsiye ederim, ama yani çok da üst düzey bir film değil 7/10
gri-8
gri-8

4 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Gerçekten ama gerçekten eğlenceli ve sürükleyici bir film. Beklemediğiniz anda seyir hızı yükseliyor ve düşüyor. Kara Komedi tarzını sevenler kesinlikle kaçırmasın. Değişik bir kurguda film izlemek isteyenlerde muhakkak edinmeli diye düşünüyorum.

Bu arada Brad Pitt çok güzel iş çıkartmış, hem oyunculuğunda hem de filmde ki karakterinde. 10/8
TEK T
TEK T

22 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Güzel, eğlenceli bir film. Oyuncu kadrosu ve yönetmenlik başarısı da çok iyi. Özellikle Brad Pitt çok iyi oynamış. Bu rol ona tam oturmuş diyebilirim. Çok iyi kurgulanmış bir film olduğunu da söylemeliyim.
Sefa Demirci
Sefa Demirci

27 Ekim 2006 tarihinde eklendi
harika bir film kesinlikle izleyin!