Kapışma
4,4

samgi84
samgi84

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film güzel fakat kesinlikle bir baş yapıt değil.. Aksini düşünenlerin fazla film izlemediklerini düşünerek bu yorumları yaptıklarını düşünüyorum.
kadir-irfan
kadir-irfan

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
olayların gidişatı vs iyi de... bence yine de o kadar da abartılcak bir film değildi. hatta bazı yerleri sıkıcı bile geldi.. yine de izlemeyin denebilcek bir film değil.. 6,5/10
berk0589
berk0589

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
puanına şaşırdığım bi film bence puanın bu kadar yüksek olması filmin sıradışı olmasından kaynaklanıyor yoksa aman aman bi film değil tamam ilginç bi film onu kabul ediyim ama ilginç olması iyi oldugu anlamına gelmiyor ben begenmedim..
altuneli
altuneli

25 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Bu filme diyecek bir şey bulamıyorum. Acayip bir kovalamaca faklı kültür ve yaşam şekli olan insanların mücadelesi ne sert ve hırslı geçiyor. Yahudi mücevher kaçakçıları, belalı çingeneler, Yer altı boks maçları düzenleyen boks organizatörleri, bu maçlara bahis alan mafyalar, bunların yollarını kesiştiren şey ise değerli bir elmas. Brad Pitt yine söz dinlemez asi adam olmuş ama asıl filmi taşıyan Türk rolündeki Jason Statham. Adamın diyolgları çok iyiydi yahu. Birde şu Brick Top'u oynayan adam ne güzel canlandırmış insanda gerçekten nefret hissi uyandırıyor. Hem komik hem sürükleyici hem macera herşey var filmde gerçekten, bence kusursuz bir film.
gundogdukaan
gundogdukaan

29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Muhakkak izleyin. Süper walla.
Erdinç A
Erdinç A

16 Ocak 2019 tarihinde eklendi
kadroya bakınca filmin kesinlikle izlenmesi gerektiğini anlıyorsunuz zaten. bol aksiyon ve kara mizah. kirli karakterler ve pis diyaloglar çok keyifli, işlerin nasıl sarpa sardığını, ve sonunda nasıl ters köşe yaptırdığını zevkle izleyeceksiniz. koltuktan kalkmak bile istemiyor insan. jason statham bu tarz filmlere rolü ne olursa olsun çok yakışıyor, brad pitt içinse söyleyecek pek bişey yok, muhteşem. kesinlikle izleyin.
serverdigar
serverdigar

21 Aralık 2004 tarihinde eklendi
brad pitt yine karizma hele o yangın sonrası hali .hangi erkek bu adamı kıskanmaz.del toro iyi oyuncu başrolde üstelik ama filmde yok.yönetmen buna bi çözüm bulmalıydı.güzel film
adovic
adovic

16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bence bir film 10/10 alması için film ve müziklerinin birbirleriyle uyumlu hemde insanı içine çekmesi lazım bu filmde ikiside var. kesinlikle izleyin... ayrıca brad pittin çingene rolu filmi kurtardı deniliyiyor hiçde değil bütün oyuncular filmin hakkını vermiş aslan payı jason stathama
ibrahimcoskun1980
ibrahimcoskun1980

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
benicio del toro hayranlığımın başlamasına neden olan filmlerdendir.eğlenmek için 1-1 filmdir.dvd sini al ondan extra kurgulanmış sonlar bulacaksın.bu kadar da olur çık çıkabilirsen işin içinden diyeceksin.
volkan-5
volkan-5

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Gerçektende The Sun da yazdığı gibi,
"...movie of the year..."

4/4lük bir film..
canerkavas
canerkavas

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
işte yönetmenlik buna denir.mükemmel anlatılmış.hiç bir sahnesinde sıkılmadan bir çırpıda izleyecek keşke bitmeseydi diyeceksiniz.mutlaka izleyin...
malcolm-x-2
malcolm-x-2

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ben bu film in bukdar yüksek bir puanı hak etmedigini dusunuyorum bence sradan bir film bu kdar guclu kadrodan insan daha iyisini beklemeden edemiyor benim puanım 7/10
cenabettinbey
cenabettinbey

3 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bu filmden sonra dikkat edin bütün mafya filmleri bu tarz kurgulanmaya başlandı.

Snatch türünün en iyi örneklerinden.. Arşivinize kesinlikle ekleyin
senelm
senelm

11 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Ritchie bence döktürmüş bu filmde biraz pulp Fiction'ı anımsatmıyor değil ya neyse burada komedi unsurları daha ön planda. Ben filmdeki Rus karaktere hasta oldum o ne herifti allah aşkına. satırı çıkarttı kesti kolu. adam hakkaten ölmüyo bi de. şu diyalog harika:
-boris mi? Boris mermiden kaçan mı?
-Ona neden mermiden kaçan diyorlar ?
-Çünkü lanet herif mermilerden kaçıyor da ondan?

Filmin son 15 dakkası artık sizi büyülüyor karakterlerin hepsi bir aaraya gelince cümbüş oluyor resmen. ayrıca Türk de ayrı bir Karizmaydı, guru duymadık değil, allahtan uyuz bi karakterde değildi. :)
cnrbakkal
cnrbakkal

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmde konu pek yoq ama diolaglar ve oyuncular sahane cok eglenceli bi film gulmekten oldum :)) izlenmeli