Guy Ritchie gerçekten süper bir film tarzına sahip ve filmlerinde bu tarzının dışına çıkmıyor. Ben Snatch i izledikten sonra Lock Stock and Two Smoking Barrels ı izleyenlerdenim. Ve işin komik tarafı. Lock Stock and Two Smoking Barrels ı izledikten sonra ilk işim iki filmin yönetmenleri veya senaryo yazarlarının aynı olup olmadığına bakmak oldu. İkisinin de Guy Ritchie filmi olduğunu izlemeden önce bilmiyordum. Gerçekten ikiside mükemmel filmler. Muhteşem bi kurgunun muhteşem bi dille anlatılması..Ama yinede Lock Stock and Two Smoking Barrels bende bir adım daha öndedir Snatch ten.. (Cem Yılmaz gibi çok yaratıcı bi insanı bile etkilemiş bi film Snatch.. Doritos reklamları gerçekten güzeldi)
filim gerçekten harika olmuş neden daha önce izlememişim diye içerledim . filimin havası çok farklı izlemeye başlar başlamaz hemen başında bile bunu farkedebiliyosunuz.ama bu farklı tarz filme o kadar yakşıyorki izledikçe olayların akşına kaptırıyosunuz kendinizi karakterlerin farklı uçuk tipler olmasıda filme inanılmaz renk katıyor karakterleri tek tek sentezleyecek olursak aslında herbirinin başlı başına bir filim olduğunu farkedeceksiniz.ve hiç sıkılmadan fazlasıyla eğlenerek filimi izledim 9/10 bunu hakkediyor
ben öyle çok da farklı tarzlarda film izlemem.neyi izlediğim net ve açık olarak bellidir.buram buram hollywood kokan filmler.sanat filmlerinide nadir olarak,eğer üzerine çok yorum yapılırsa izlerim.o da ruh halime bağlı.snatch tüm bu söyledğim grupların dışında.pek brad pitt filmi izleme taraftarı bir insanda değilim ama snatch zannedersem birazcık kültleşmiş bir filmdi.ben de merak ettim,aldım izledim.gayet de hoşuma gitti.aslında çok beğendim.yani iyi bir filmdi.bir kere sıkılmadım,aaa bu da mı oynuyor gibi bir diyaloğa girişmedim.belki bir daha izlesem sıkılırım ama beğendim sonuçta.neyse.izleyin snatch'i.güzel film=)
10 numara :) oyunculuk ve aksiyonun buluştuğu nadir filmlerden.aklımda kalan en güzel sahne;annesi yanarken brat pitt in enginlere sığmayıp taşması(massive attack''cuk olmuş'')kurgu güzel , kostüm güzel , müzik güzel ...eğlenceli...ohooo...daha nolsun
filmin başka hiçbir filme benzemeyen bir tadı, bir tarzı var. 5 kere izlemişimdir bi 5 kere daha kere daha keyifle izlerim.ayrıca bu filmden sonra çingenelere olan sempatim biraz daha artmıştır.10/10
Filmdeki ince mizah, yaran diyaloglar ve filmin sahip olduğu tarzın güzelliği ve matraklığı tartisilmaz. Mukemmel bir film, mukemmel bir kadro, cekimler, diyaloglar ve tabii ki soundtrack'i birbirinden guzel olan film...izledigim en komik filmlerden biridir, dünyayi kurtaran adam en süperidir o ayri:))