Kapışma
4,4

Semih K.
Semih K.

18 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Jason dayak yemez. Jason dayak yemez. Jason dayak yemez. Jason dayak yemez. Jason dayak yemez. Jason dayak yemez.
theyurdal
theyurdal

6 Aralık 2015 tarihinde eklendi
aksiyon komedi çok iyi işlenen ve özellikleri müzikleri çok iyi yerlerde olan filmi izlerken çok eğlenilecek bir filim tüm yılzdız oyuncularda ayrı güzellik katmış filme 10 üz 8,5
DthepYEK
DthepYEK

27 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Filmi ikinci kez izleyişim ve ilk izlemeden daha fazla keyif aldım. İşte bu yüzden efsane bir film. Basit filmler izlenip unutulur. Efsaneler izlendikçe yeni tatlar verir ve her seferinde farklı şeyler keşfedersiniz.

Guy Ritchie benim için üst kalite yönetmenlerden biridir. 98 ve 2000 yıllarında çekmiş olduğu bu iki film birbirine benzer konular ve ögeler içeriyor ve benzer oyuncular oynuyor. Bir çoğu aynı. Bahsettiğim diğer filmi anlamışsınızdır. Lock, Stock And Two Smocking Barrels. Bu filmlerin ortak kaliteli oyuncusu Jason Statham. Bence asıl oyunculuğunu bu filmlerde görüyoruz. Bundan sonra çektiği o bol aksiyonlu filmlerde bu filmde verdiği tadı alamadım ben. Ve bir de tabi efsane Brad Pitt oyunculuğu var. Üstüne laf yok. Bunun dışında bir çok kaliteli isim yer alıyor. Hatta bu bakımdan bahsettiğim diğer filmden daha geniş bir kadrosu var.

Film de ön plana çıkan unsur keşmekeş. Olaylar zinciri ve birbirleri ile olan bağlantıları. Çok güzel işlenmiş ve bir dokumacı edasıyla işlenmiş bir senaryo. Hayranlıkla takip ediyorsunuz. Komedi unsurunu da oldukça iyi kullanmış bir film. Mutlaka izlenmesi gereken efsanelerden birisidir. Yönetmen çok başka bir yönetmen. Bu senaryoyu bu hali ile sunabilecek yönetmen sayısı çok çok az. Ayrıca İngiliz aksanını da sevdiren bir film. İyi seyirler... 8.4/10
sinema
1 ziyaretçi
2 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
pulp fiction benzetmesi yapanlara kısmen de olsa hak verdiğim film.
filmin verdiği mesaj,

cingenlerden korkun.
cingenlere bulaşmayın.
cingenlerden uzak durun.
cingenleri kızdırmayın.
cingenler ile ticaret yapmayın.
cingenlere güvenmeyin.

filmden çıkarılacak sonuçlar,

cingenler karavanda yaşar.
cingenler iyi dövüşür.
cingenler güzel intikam alır.
domuzlar insan eti yer.

bi de elmas değerli bir taştır.

güzel film.
jumanji
jumanji

5 Şubat 2012 tarihinde eklendi
oyuncu kadrosu filmin kalitesini belli ediyor zaten, konusuylada sürükleyici bir film
Ilknur K
Ilknur K

26 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Film en eğlenceli ve canlı filmlerden biriydi. güldürmeyi başaran nadir soygun filmi diyebiliriz. oyuncuları söylemiyorum bile. tüm enler biraradaydı. 5/4
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

23 Kasım 2011 tarihinde eklendi
fazla soze gerek yok ızleyın ve arsıvleyın Jason Statham' a dıkkat :)
Engin Yüksel
Engin Yüksel

29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
karmaşık bir konu,hızla ilerleyen sahneler ve dikkatli izlenilmesi gereken bir film. fakat pek keyif alamadığım bir film. 7/10
sinema
1 ziyaretçi
30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
filmin ortalarına gelmeden "bu pulp fiction" diyebiliyorsunuz. Ama devamında tarantinodan esinlenmekle beraber pulp fictiondan daha eğlenceli bir film olduğunu görüyorsunuz. şu an puanının pulp fictionla aynı olması da ilginç bir durum. şunu söyleyebilirim, snatch bir pulp fiction ama guy ritchie bir tarantino değil.

not: filmi dublajlı izleyenler lütfen orjinalini tekrar izleyin, ha yok ingilizceniz yetersizse esprileri anlamazsınız, zahmet etmeyin.

10/10
dab-2
dab-2

5 Mart 2011 tarihinde eklendi
puana bakıp aldanmayın sıradan bi filmdi
wayelemzed
wayelemzed

20 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Film manasız diyaloglarla geçse de pek çok olayı işlemesi ve sonunu iyi bağlaması açısından keyif verici bir film. Oyunculuklar, müzikler ve hikaye şeklinde geçmesi çok iyiydi. Puan olarak kararsız kalsam da özellikle oyunculuklar hak ettiği için 10/10 diyorum.
robinhood
robinhood

9 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kesınlıkle on numara fılm .. guy ritchıe nın en saglam yapıtı .kendısını tekrar takrar ızlettırebılen bır fılm. kaçırmayın uzlursunuz ....:) ii seyırler ..
alp-eren
alp-eren

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
bana göre vasatı aşamayan bir yapımdı,brad pittin oyunculuğu güzeldi ama filmi kurtarmaya yetmiyor,filmin kadrosuna aldanmamak gerekiyor 10/5
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Şahane bir filmdir...
real-boy40
real-boy40

5 Aralık 2010 tarihinde eklendi
bu filmden daha farklı birşeyler bekliyordum ama film bana sıradan ve basit filmlerden daha fazla birşey veremedi,sırf kadrosunun hatırına puanım;6