vforvendeta
10 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Hollywoodun en iyi oyuncularını keşke bu kadar berbat halde görmeseydim filim inanılmaz derece sıkıcı diyaloglar ve berbat banal espirilerle doluydu. Konusuna bakıp zaten birşeye benzememişti herkesin övmesine aldanıp izledim zamanınıza yazık
karşınızda guy ritchie.feci bir film.tam bir yönetmen filmi.ritchieyi tanıyanlar zaten filmin ilk beş dakikasında kesinlikle snatchi onun çektiğini anlayabilir.müthiş bir kadro,çılgın bir kurgu,kafa diyaloglar.izlenmezse çok çok büyük bir hata yapılmış olur.tek tek tüm oyuncular efsane,her sahne tekrar tekrar başa sarılıp izlenebilecek türden.en sevdiğim yönetmenler arasında,kalite adamlar bunlar...filmi anlatmaya gerek yok,izlemek lazımidur durak bilmiyor ve göz açıp kapayana kadar bitiyor zaten,şahane.
hayatımda izlediğim en güzel 10 filmden biri.film de oynayan oyuncuların çoğu kariyerlerinin en iyi performanslarını sergiliyolar.buna yönetmen de dahil.sahnelerdeki geçişler-müzikler-brad pitt in muhteşem performansı ve filmin bütünü ile ingilizler mizahtan anlamaz diyenler nazire yapan bir film.not:sol campbell bu filmde figüranlık yapmıştı.
anlayamadığım şey o kadar güzel film var 6 puan zor alıyor bazı filmler var düşük puan alması lazımken 8-9 puan alabiliyor örneğin bu film gibi abartılacak bir film değil sıradan macera komedi tarzı en fazla 7/10 puan alır...saygılar...