Kapışma
4,4

000alper
000alper

27 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bu puanı nasıl aldığını , neden bu kadar beğenildiğini anlayamadığım bir film.Bence vasat bir film.Çingenelere çok kötü gözle bakan bir film.
memetdayi
memetdayi

9 Ekim 2009 tarihinde eklendi
yönetmen Guy Ritchienin filmleri hem ilgi çekici hem de farklı bir tarzı var. Birkaç yönetmenin tarzını yansıtıyor filmlerinde.
hapisci35
hapisci35

5 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Film guzeldi ama oyle aldigi puani haketmiyor 7.5 max. 8 puan araligini hakediyor bence.bir cok kisiden tavsiye uzerine izledim ama ben baskalarina ilk sirada tavsiye etmem tavsiye edecegim cook film var :)
haykocepkin652
haykocepkin652

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
jason statham varsa problem yok :D
mekmaster
mekmaster

25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
harika bir film gerçekten,filmin adını unuttuğum için uzun süre aradım ve sonunda buldum..9/10
mmaslan06
mmaslan06

4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
guy ritche müthiş bir adam.nasıl oldu da bu zamana kadar bu filmi seyretmedim kendime kızıyorum. filmi yeni seyrettim ve özellikle de köpek sahnesinde gülmekten yarıldım. en son filmi rocknrolla yı da seyrettim. o da fena değildi. yeni filmi daha çıkacak bildiğim kadarıyla onu da 4 gözle bekliyorum.
AstalaVista
AstalaVista

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
şu an ingiltere yapımı mafia filmlerini seviyoRsam buNda Snatch in etkisi çoktur..
mrtdrll
mrtdrll

30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film çok eğlenceliydi, tam deşarj olmak ve kafa sıfırlamak için....
mennan
mennan

30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
kadroya laf yok.olay orgusu super.kurgu-resim olaganustu.replikler argo ve küfür içermesine rağmen güzel espriler ile dolu.yaklasik yuz dakika icinde, bir hafta anlatilmis.pitt in cingene rolündeki konusmasi cok tatli olmus.
nskmourinho
nskmourinho

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Ucuz roman ı izleyince bu filme askım daha da kabardı
Demirtas
Demirtas

24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmlerin puanlarına pek yorum yapmam ama bu filmin puanı gerçekten biraz fazla olmuş. Güzel, sürükleici bir aksiyon komedi. Kötü yanları yokmu. Bence biraz fazla hızlı ve yer yer biraz karmaşık. Zaman zaman filmi kaçırabiliyorsunuz. Ama beğendiğimi söylemeliyim.
sezacorak
sezacorak

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bende arkadaşa katılıyorum o kadar abartılacak bir film değil ama yinede izlemeye değer.
malcolm-x-2
malcolm-x-2

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ben bu film in bukdar yüksek bir puanı hak etmedigini dusunuyorum bence sradan bir film bu kdar guclu kadrodan insan daha iyisini beklemeden edemiyor benim puanım 7/10
arcgoktas
arcgoktas

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
brad pitt + jason statham müthiş.Ayrıca hikaye çok güzel
hozzot
hozzot

12 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir flim

ingilizceniz varsa ingilizce izleyin çok komik çok güldüm bu flimde :D

aksiyonda güzel eğlenceliydi tavsiye ederim :))