onurturan16
11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok çok güzeldi,komedi-aksiyon-kan-şiddet hepsini içinde güzel harmanlamış.Bir anında bile sıkılmadım.Fazla fantastik şeylere kaçmadan gerçekten kaliteli bir yapım olmuş.Hayatım boyunca izlediğim en eğlenceli filmlerden biri idi.Ayrıca müzikleri de süper filmin.
Guy Ritchie! Filmi izledikten sonra bu ismin neler ifade ettiğini anlıyacaksınız.Kendine özgün tarzıyla filmi her saniye hissederek izliyorsunuz.Akıl dolu bir kurgu ve özgün bir anlatım tekniğiyle Kapışma elmas etrafında çok ateşli bir şekilde gerçekleşiyor.Oyuncuların performansları da göz dolduruyor.Mutlaka izlenmeli...
Bu filmi illa ki başka bir filmle karşılaştırmak istiyorsanız, Ateşten Kalbe Akıldan Dumana, Olağan Şüpheliler, City of God gibi filmlerle karşılaştırmak daha uygun olur. Tetikçi falan gibi alakasız filmlerle karşılaştırmak çok sığ düşünmektir. Bence türünün en iyi örneklerinden biri. Komedi unsuru komedi filmi diye çekilen bir çok filmden daha kaliteli ve orjinal. İzlemenizi tavsiye ederim...
pulp fiction tarzında komik,eğlenceli,insanı sıkmayan bir film.ben çok eğlendim we çok beğendim.sanmıorum ki beğenmeyen biri çıksın.oyunculuklar tek kelime harika...izlenilesi bi film ;)
Hayatımda izlediğim en akıcı filmlerden biri..inanılmaz bir tempo..sürekli yön değiştiren olay zinciri,yükseklerden kopup gelen sel gibi hızlı ve ne tarafa gideceği belli değil.
Tarantino filmleri havasında olmasına rağmen kendinden sonra çekilecek bir çok suç filmini,özellikle de İngiliz suç filmlerini tümden etkileyen,sinema tarihi için milat olan filmlerden.
Epey bir zaman oldu izleyeli. Bu aralar bir daha izlemeyi düşünüyorum. Belli aralıklarla tekrar tekrar izlemek isteyebileceğiniz bir film. Fırsatınız olursa mutlaka izleyin. 8/10
Özellikle komedi yönüyle ve değişik senaryosuyla adından söz ettiren bir film.Oyunculardan söz etmeye gerek yok ayrıca eşleştirildikleri karakterlerle çok uyumlu olmuş her biri.Eğlenmek isteyen ve değişik bir film arayanlar için birebir..Adından da anlaşıldığı gibi tam bir kapışmayı anlatıyor.
*Sinema filmleri arasında çok farklı bir yeri olacak muhtesem bir guy ritchie filmi.Film o kadar eğlenceli ve hareketli ki filme aşık olmamak elde değil.Guy ritchie belki biraz Tarantino dan bir şeyler almış olabilir ama kesinlikle bu durum taklite dönüşmemiş hatta kendi tarzını bulmuş diyebiliriz belki tarantino havası ona yön vermiştir ama ne olursa olsun guy ritchie özgün bir yönetmendir ve kendi tarzını da benimsetmiştir.Bir çok yıldızın olması da filme büyük bir avantaj katmış kısacası kesinlikle izlenmesi gereken bir guy ritchie filmi hatta guy ritchie nin tartışmasız en iyi filmi*