forester156
18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
brad pitt,jason statham we benicio del toro gibi hayranı olduğum 3 aktörün tek filmde buluşmasıyla we çok sağlam yan rollerin ortaya çıkmasıyla süper ötesi bir film,mutlaka izlenmeli..
benicio del toro hayranlığımın başlamasına neden olan filmlerdendir.eğlenmek için 1-1 filmdir.dvd sini al ondan extra kurgulanmış sonlar bulacaksın.bu kadar da olur çık çıkabilirsen işin içinden diyeceksin.
Güzel hoşça vakit geçireceğiniz, Güzel seyirlik bir film. Gerçi Del Toro bence erken ayrıldı filmden bence, Bu arada Brad Pitt in oyunculuğuna bu filmde biraz daha hayran kaldım 7,7/10
hala izlemeyen varsa büyük bir kayıp bence. filmi izlerken karakterleri ayrı tartığınızda film çok güzel bir tat bırakıyor ağzınızda. brad pitt' in çingene ingilizcesi super anlayabilene aşkolsun:) mutlaka kaçırılmayacak bir film, pişman olmayacaksınız.
Guy Ritchie gerçekten süper bir film tarzına sahip ve filmlerinde bu tarzının dışına çıkmıyor. Ben Snatch i izledikten sonra Lock Stock and Two Smoking Barrels ı izleyenlerdenim. Ve işin komik tarafı. Lock Stock and Two Smoking Barrels ı izledikten sonra ilk işim iki filmin yönetmenleri veya senaryo yazarlarının aynı olup olmadığına bakmak oldu. İkisinin de Guy Ritchie filmi olduğunu izlemeden önce bilmiyordum. Gerçekten ikiside mükemmel filmler. Muhteşem bi kurgunun muhteşem bi dille anlatılması..Ama yinede Lock Stock and Two Smoking Barrels bende bir adım daha öndedir Snatch ten.. (Cem Yılmaz gibi çok yaratıcı bi insanı bile etkilemiş bi film Snatch.. Doritos reklamları gerçekten güzeldi)
filim gerçekten harika olmuş neden daha önce izlememişim diye içerledim . filimin havası çok farklı izlemeye başlar başlamaz hemen başında bile bunu farkedebiliyosunuz.ama bu farklı tarz filme o kadar yakşıyorki izledikçe olayların akşına kaptırıyosunuz kendinizi karakterlerin farklı uçuk tipler olmasıda filme inanılmaz renk katıyor karakterleri tek tek sentezleyecek olursak aslında herbirinin başlı başına bir filim olduğunu farkedeceksiniz.ve hiç sıkılmadan fazlasıyla eğlenerek filimi izledim 9/10 bunu hakkediyor