basakbilgi
2 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Filmdeki ince mizah, yaran diyaloglar ve filmin sahip olduğu tarzın güzelliği ve matraklığı tartisilmaz. Mukemmel bir film, mukemmel bir kadro, cekimler, diyaloglar ve tabii ki soundtrack'i birbirinden guzel olan film...izledigim en komik filmlerden biridir, dünyayi kurtaran adam en süperidir o ayri:))
Hafif aksiyon hafif komedi unsurları barındıran bir gangster filmi denilebilir.Çok geniş bir oyuncu kadrosu var.Özellikle Jason Statham çok iyi oynamış.Benicio Del Toro neden filmin kapağında yer almış çözemedim.Film bittikten sonra aklınızda bir sürü replik kalıyorsa senaryo sağlam demektir..Bu filmde de öyle oluyor.Olayların örgüsü ve filmin kurgusu da gayet yerinde.Filmin müzikleri çok güzeldi.Tekrar izlendiğinde aynı keyif alınabilecek ender filmlerden.Ancak yine de bir başyapıt olduğunu düşünmüyorum.8/10
Mükemmel bir film. Bu filmi izleyip yönetmen Guy Ritchie'yi daha yakından tanıma fırsatına çabucak erişin. Guy Ritchie, İngiltere'nin en iyi yönetmenlerinden bir tanesidir. Filmlerini izlediğiniz zaman bana hak vereceksiniz. Çoğu herkes Ritchie vs Tarantino kıyaslaması yapar. Benim gözümde her ikiside mükemmel yönetmenler. Ama Ritchie burun farkıyla önde diyebilirim. Teşekkürler Ritchie
haha!çok kafa film ya:))sırf turkish karakteri bile öldürüyo insanı...onun dısında filmde pitt'in oynadığı karakter(adını hatırlayamıyorum çok önce izlemistim)çingene ama filmin sadece belirli sahnlerinde çingeneleri görebiliyoruz. tam eğlenmelik bi film ama genelde baska sahneye geçerken öbür sahnedeki karakterlerle arayı çok fazla açmışlar.o olamamıs iste kopukluk yapıo. ama bu kadr ince düsünmessseniz rahatlkla izlenebilr eelencelik film.
Acayip eğlenceli bir film, bayıldım. Ortada sürekli bir başkasına geçen bir elmas ve bir sürü renkli karakter var. Kesinlikle beğeneceksiniz. Guy Ritche çok iyi bir iş çıkarmış, kutlamak lazım.
Hayatımda macera ve komedinin bu kadar içiçe girdiği bir film hatırlamıyorum.Oyuncular olduğu kadar filmin konusu ve müziğide mükemmel.İzlediğim brad pitt filmleri içinde en harikası olanıydı. Tavsiye ederim...
bu film için söyleyecek bir şey bulamıyorum.bir gagster filmi ama inanılmaz komik.komik olduğu kadar da senaryo yapısı itibariyle hayranlık uyandırıcı,oyuncu desen bol bol ve hepsi de inanılmaz oynamış.brat pitt galiba dövüş kulübü ndeki rolünü çok sevmiş olacak ki yine aynı özelliklere sahip bir rol ile karşımıza çıkmış.fragmanı ise hayatımda izlediğim en güzel fragmanlardan biri.kısacası mükemmel bir film ve 10 defa izlesende bıkmayacağın tarzda bir film.bu arada jason stratham ın isminin Turkish olması benim ona bir sempati kazanmama vesile oldu.Filmde zaten iyi rolde oynuyor ona burdan başarılarının devamını diliyorum ve bu filmi herkese tavsiye ediyorum.
Filmi izledikten sonra Brad Pitt hayranı olmamak elde değil.Filmleri gerçekten güzel ancak bu filmde inanılmaz iyi oynamış.Geniş bir kadrosu var ki bu da konunun biraz dağınık gibi durmasını sağlıyor gibi ama sonunda o kadar güzel bir sürpriz oluyorki tamam işte film böyle olur diyorsun.Kesinlikle izleyin,pişman olmayacaksınız...
Bu filme diyecek bir şey bulamıyorum. Acayip bir kovalamaca faklı kültür ve yaşam şekli olan insanların mücadelesi ne sert ve hırslı geçiyor. Yahudi mücevher kaçakçıları, belalı çingeneler, Yer altı boks maçları düzenleyen boks organizatörleri, bu maçlara bahis alan mafyalar, bunların yollarını kesiştiren şey ise değerli bir elmas. Brad Pitt yine söz dinlemez asi adam olmuş ama asıl filmi taşıyan Türk rolündeki Jason Statham. Adamın diyolgları çok iyiydi yahu. Birde şu Brick Top'u oynayan adam ne güzel canlandırmış insanda gerçekten nefret hissi uyandırıyor. Hem komik hem sürükleyici hem macera herşey var filmde gerçekten, bence kusursuz bir film.