yigitkeskin
3 Kasım 2005 tarihinde eklendi
bu filmi izlemeden önce çok fazla birşey beklemiyordum.fakat izlerken favorilerimden biri olacağını anladım.oyuncular senaryo çok iyi.filmin müzikleri insana inanılmaz derecede keyif veriyor.mutlaka izlenmeli.çok iyi yaa!
Gerçekten ama gerçekten eğlenceli ve sürükleyici bir film. Beklemediğiniz anda seyir hızı yükseliyor ve düşüyor. Kara Komedi tarzını sevenler kesinlikle kaçırmasın. Değişik bir kurguda film izlemek isteyenlerde muhakkak edinmeli diye düşünüyorum.
Bu arada Brad Pitt çok güzel iş çıkartmış, hem oyunculuğunda hem de filmde ki karakterinde. 10/8
Harika bir film, ba_tan sona sürprizlerle dolu ve izlemesi çok eglenceli.. Bu filmi 2 yil önce arkadaslarla oturup izlemeye calismistik ilk 10 dakikasi çok sikici gelmisti ve kapatmistik, ama ilk 10 dakikadan sonra acayip keyifli bir film basliyormus meger. Tavsiye ederim izlemeyenlere..
brad pitt yine karizma hele o yangın sonrası hali .hangi erkek bu adamı kıskanmaz.del toro iyi oyuncu başrolde üstelik ama filmde yok.yönetmen buna bi çözüm bulmalıydı.güzel film
Ritchie bence döktürmüş bu filmde biraz pulp Fiction'ı anımsatmıyor değil ya neyse burada komedi unsurları daha ön planda. Ben filmdeki Rus karaktere hasta oldum o ne herifti allah aşkına. satırı çıkarttı kesti kolu. adam hakkaten ölmüyo bi de. şu diyalog harika: -boris mi? Boris mermiden kaçan mı? -Ona neden mermiden kaçan diyorlar ? -Çünkü lanet herif mermilerden kaçıyor da ondan?
Filmin son 15 dakkası artık sizi büyülüyor karakterlerin hepsi bir aaraya gelince cümbüş oluyor resmen. ayrıca Türk de ayrı bir Karizmaydı, guru duymadık değil, allahtan uyuz bi karakterde değildi. :)
yeni izleme fırsatı buldum. çok çok beğendim. özellikle müzikler bi harika. brad pitt ve çingene ortamı muhteşem. görüntü teknikleri biraz requiem for a dreami andırdı bu arada.
4 tane film almıştım ve bunları sırayla izleyecektim. Hepsini izlemiştim ve geriye Snatch kalmıştı (en kötü onun olduğunu sanıyordum) Fakat izlediğimde beni çok şaşırttı. Komedinin ve dramın güzel bir birleşimi olan filmde Brad Pitt yine döktürüyordu. Ayrıca Turkish rolünü oynayan da ayrı bir sempati kazanmama sebep oldu. Kesinlikle güzel vakit geçirtecek ve genel olarak bakıldığında 'çok güzel' diyebilecegim bir film olmuş. 9/10