ben öyle çok da farklı tarzlarda film izlemem.neyi izlediğim net ve açık olarak bellidir.buram buram hollywood kokan filmler.sanat filmlerinide nadir olarak,eğer üzerine çok yorum yapılırsa izlerim.o da ruh halime bağlı.snatch tüm bu söyledğim grupların dışında.pek brad pitt filmi izleme taraftarı bir insanda değilim ama snatch zannedersem birazcık kültleşmiş bir filmdi.ben de merak ettim,aldım izledim.gayet de hoşuma gitti.aslında çok beğendim.yani iyi bir filmdi.bir kere sıkılmadım,aaa bu da mı oynuyor gibi bir diyaloğa girişmedim.belki bir daha izlesem sıkılırım ama beğendim sonuçta.neyse.izleyin snatch'i.güzel film=)
10 numara :) oyunculuk ve aksiyonun buluştuğu nadir filmlerden.aklımda kalan en güzel sahne;annesi yanarken brat pitt in enginlere sığmayıp taşması(massive attack''cuk olmuş'')kurgu güzel , kostüm güzel , müzik güzel ...eğlenceli...ohooo...daha nolsun
filmin başka hiçbir filme benzemeyen bir tadı, bir tarzı var. 5 kere izlemişimdir bi 5 kere daha kere daha keyifle izlerim.ayrıca bu filmden sonra çingenelere olan sempatim biraz daha artmıştır.10/10
-bu kadar eğlenceli bir film daha izleyen varmı ya mest oldum -filmi anlamaya bile gerek yok diyaloglar süper. -hababam sınıfı gibi defalarca izletecek bir film -şiddete güldürebilen bir yönetmen var. -ayrıca brad pitt in yasadece yakışıklılığı değil oyunculuğunu bir kez daha takdir ettim -ihala izlemeyen varsa çok şey kaçırmıştır bence
inanılmaz bi senaryo inanılmaz kişilikler gerçekten çok güzel bir film adeta kapılıyosunuz filme ben bu filmin niye ses getirmediğini anlamıyorum izleyen hastası oluyor ama izlemeyen çok kişi tanıyorum hayret hakkaten..10/10
Kesinlikle sıradan bir film değil. Baştan sona kadar eğlenceli ve bir o kadarda tempolu. Filmin senaryosu basit ama bu senaryoyu bu kadar ilginç hale getirebilmek kesinlikle yönetmenin başarısı. Ayrıca filmin müzikleride çok orjinal. Kaçırmayın derim
gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki harika bir film geçirdiğim zamana fazlasıyla değdi.komedi ve aksiyon süper harmanlanmış gerçekten.filmin kendisinin yanında müzikleride çok güzel.kesinlikle tavsiye ederim..!
filmin başında neler olduğunu anlayamıyorsunuz.Kafanızda kurgu yapıyorsunuz.zaman geçiyor.film şekilleniyor,komikleniyor ki bence en önemlisi birçok kaliteli replikle doluyor...ama filmin sonunda neler olduğunu tam olarak kavrıyorsunuz...sanırım kafanızdaki seneryo tutmuyor...