Kapışma
4,4

malcolm-x-2
malcolm-x-2

20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ben bu film in bukdar yüksek bir puanı hak etmedigini dusunuyorum bence sradan bir film bu kdar guclu kadrodan insan daha iyisini beklemeden edemiyor benim puanım 7/10
2-boyut
2-boyut

16 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Film cok iyi olmamakla beraber izlenebilir seviyede. Kesinlikle bir basyapıt değil ve her nedense ben içerisinde gülecek espri bulamadım. Her espriye gülemiyorum. Bayat, sıradan ve basit geliyor birçok espri. Her neyse, filmin inanılmaz derecede abartıldığını düşünüyorum. Farklı insanların farklı yollarını bir şekilde kesiştirmek neden bir filmi kurgu harikası yapıyor onuda anlayabilmiş değilim. Aynı olay Pulp Fiction filmi içinde geçerlidir. Bu tip filmler benim tarzım değil, fakat tarzı olanlar ve 7 yıl geçmesine rağmen halen izlememiş olanlar varsa kaçırmasınlar derim. İyi seyirler.
rapfather
rapfather

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
değişik bir film.türü aksiyon olsada pek aksiyon yüklü değil.yer yer komedi de var.sıkılmadan izlenilebilecek bi film.
sezacorak
sezacorak

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bende arkadaşa katılıyorum o kadar abartılacak bir film değil ama yinede izlemeye değer.