Kapışma
4,4

cenabettinbey
cenabettinbey

3 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bu filmden sonra dikkat edin bütün mafya filmleri bu tarz kurgulanmaya başlandı.

Snatch türünün en iyi örneklerinden.. Arşivinize kesinlikle ekleyin
senelm
senelm

11 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Ritchie bence döktürmüş bu filmde biraz pulp Fiction'ı anımsatmıyor değil ya neyse burada komedi unsurları daha ön planda. Ben filmdeki Rus karaktere hasta oldum o ne herifti allah aşkına. satırı çıkarttı kesti kolu. adam hakkaten ölmüyo bi de. şu diyalog harika:
-boris mi? Boris mermiden kaçan mı?
-Ona neden mermiden kaçan diyorlar ?
-Çünkü lanet herif mermilerden kaçıyor da ondan?

Filmin son 15 dakkası artık sizi büyülüyor karakterlerin hepsi bir aaraya gelince cümbüş oluyor resmen. ayrıca Türk de ayrı bir Karizmaydı, guru duymadık değil, allahtan uyuz bi karakterde değildi. :)
cnrbakkal
cnrbakkal

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmde konu pek yoq ama diolaglar ve oyuncular sahane cok eglenceli bi film gulmekten oldum :)) izlenmeli
constanza-2
constanza-2

16 Eylül 2002 tarihinde eklendi
Bir bayram sabahı evdeki kalabalıktan sıkılıp kendimi dışarı attım. Filmin afişini görünce sırf zaman öldürmek için gidip seyredeyim dedim. Sinemadan büyülenerek çıktım. Baştaki soygun sahnesinden itibaren filmin içinde kaybolup gidiyorsunuz. Sonu da güzeldi. Brad Pitt'te role iyi oturmuş. Kısaca süper bir film.
naciezgu
naciezgu

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
inanılmaz hosuma gitti. yönetmen, oyuncular,diyaloglar, senaryo hepsi cok iyiydi.. kesinlikle tavsiye ederim..

-londra'ya gidiyoruz.. bilirsin londra.. balık, patates,bir fincan kahve.. kötü hava kötü yemekler:)

-sosisler oldu mu charlie?:D
Zafer Sarac
Zafer Sarac

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filim gerçekten harika olmuş neden daha önce izlememişim diye içerledim . filimin havası çok farklı izlemeye başlar başlamaz hemen başında bile bunu farkedebiliyosunuz.ama bu farklı tarz filme o kadar yakşıyorki izledikçe olayların akşına kaptırıyosunuz kendinizi karakterlerin farklı uçuk tipler olmasıda filme inanılmaz renk katıyor karakterleri tek tek sentezleyecek olursak aslında herbirinin başlı başına bir filim olduğunu farkedeceksiniz.ve hiç sıkılmadan fazlasıyla eğlenerek filimi izledim 9/10 bunu hakkediyor
Ertan Can
Ertan Can

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Komedi, heyecan bir arada.. =) İzlerken büyük keyif alıcaksınız..
ali-kahvecix
ali-kahvecix

3 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
film gayet güzel çok hoş bir anlatım var Brad Pitt ede çingenelik yakışıyo. eğlenceli zaman geçirmek isteyenler için ideal bir film
mekmaster
mekmaster

25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
harika bir film gerçekten,filmin adını unuttuğum için uzun süre aradım ve sonunda buldum..9/10
speaklord
speaklord

5 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Guy Ritchie... bu adamı seviyorum ya sinemada en sevdiğim tarzda işleri yapıyor müthiş bir kadro süper bir eğlence izleyin derim
harun-x86
harun-x86

29 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Hayatımda macera ve komedinin bu kadar içiçe girdiği bir film hatırlamıyorum.Oyuncular olduğu kadar filmin konusu ve müziğide mükemmel.İzlediğim brad pitt filmleri içinde en harikası olanıydı. Tavsiye ederim...
sinema
1 ziyaretçi
30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
filmin ortalarına gelmeden "bu pulp fiction" diyebiliyorsunuz. Ama devamında tarantinodan esinlenmekle beraber pulp fictiondan daha eğlenceli bir film olduğunu görüyorsunuz. şu an puanının pulp fictionla aynı olması da ilginç bir durum. şunu söyleyebilirim, snatch bir pulp fiction ama guy ritchie bir tarantino değil.

not: filmi dublajlı izleyenler lütfen orjinalini tekrar izleyin, ha yok ingilizceniz yetersizse esprileri anlamazsınız, zahmet etmeyin.

10/10
maunkaplama
maunkaplama

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmdeki diyaloglar gerçekten çok akıllıca yazılmış sahneler arasındaki geçişlerde bi okadar iyi.
prospero82
prospero82

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
guy ritchie nin lock stock and two smoking barrels dan sonra yerini saglamlaştiran;yine de kurgu,senaryo,gecişler,goruntu,diyaloglar ve espriler açısından lock stock and two smoking barrels ın daha etkileyici olduğu gerçeğini değiştirmeyen yapıtı.
hakan8008
hakan8008

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
guy ritchie hayranı yapan ilk film, gerçi madonna yı kaptı diye sevmiyorum bu adamı ama sineması harika. ateşten kalbe akıldan dumana diye bir filmi daha var en az snatch kadar harika.çok iyi bir kara komedi örneği bu film.izleyin,gerilin,eğlenin,gülün,kızın bir bakmışsınız film bitmiş.çok enteresan esprilerle bezeli bir film.