onurturan16
11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok çok güzeldi,komedi-aksiyon-kan-şiddet hepsini içinde güzel harmanlamış.Bir anında bile sıkılmadım.Fazla fantastik şeylere kaçmadan gerçekten kaliteli bir yapım olmuş.Hayatım boyunca izlediğim en eğlenceli filmlerden biri idi.Ayrıca müzikleri de süper filmin.
ne biliiim içimi dökecektim bu film hakkında ama bana yazacak bişey kalmamış ben de şunu ekliim bari seven,fight club,seven year in tibet ve bu film acaba brad pit gerçekten oynıycağı filmleri ii mi seçio acaba ....
lock stock da oluşturduğu tarzı bu filmde tamamen oturtmuş . olayların karmaşasına sürükklüyo bizi guy ritchie. ve gerginliğinizi atın eğlenin diyo mizahi bi üslubla . aldığı puanı sonuna kadar hakediyo. final olarak lock stock daha sağlamdı. ama geneline bakarsanız snatch derim. brad pitt de her rolün adamı kesinlikle. çingenelikte oturmuş üstüne. ama tyler durden olarak bambaşka tabi. ve tabikide bu film için golden brown derim. dinle dinle bıkamadım hala.
guy ritchie nin filmlerine bakarsanız nasıl bir yönetmen oldugunu anlarsınız snatch için mutlaka izleyin dememe gerek yok herhalde herkes izlemiştir 8.5/10
hala izlemeyen varsa büyük bir kayıp bence. filmi izlerken karakterleri ayrı tartığınızda film çok güzel bir tat bırakıyor ağzınızda. brad pitt' in çingene ingilizcesi super anlayabilene aşkolsun:) mutlaka kaçırılmayacak bir film, pişman olmayacaksınız.
ben sahsen sıkı bır brad pıtt hayranıyım ve her fılmını buyuk bır zevkle ızlemısım dır bu da gercekten harıkaydı adamın tıpıne bı bakın ya bu kadar yakısıklı ve bu kadar serserı olmamaz bı ınsan
Bu filmi izleyin her sahnesi mi akıllara kazınır arkadaş. Bilmiyorum çok farklı havası var bu Guy ritchienin filmlerinin snatch ise zirvesidir. oyuncu kalitesi, 100 kere izlediğim sahneleri ve özellikle müzik seçimleriyle, ses efektleriyle ve klişe olmayan senaryosuyla şimdilik komedi türünün zirvesidir benim için.
brad pitt,jason statham we benicio del toro gibi hayranı olduğum 3 aktörün tek filmde buluşmasıyla we çok sağlam yan rollerin ortaya çıkmasıyla süper ötesi bir film,mutlaka izlenmeli..